Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ


O Υπουργός τον χαρακτήρισε πετυχημένο....Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησα εντατικό πρόγραμμα «δανειοθεραπείας». Παίρνω δάνεια, αγόρασα τζιπ με δάνειο,κάνω ταξίδια συνεχώς με σκοπό επιτέλους να μπω και εγώ στο κλαμπ των πετυχημένων.

Καλά είναι δυνατόν να έχεις χρέη εκατομμυρίων ευρώ και να μην είσαι επιτυχημένος; μου λέει ο φίλος μου ο Γιάννης... Μα η φερεγγυότητα,η άμεση πληρωμή των υποχρεώσεών σου, δεν είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν τον αποτυχημένο από τον πετυχημένο; Απαντώ.

Στην Ελλάδα όποιος πληρώνει είναι κορόιδο, μου λέει. Και οι μόνοι που πληρώνουν είναι οι μικρομεσαίοι και οι μισθοσυντήρητοι.

Είμαστε όλοι εμείς κορόιδα; Γι' αυτό και εγώ ξεκίνησα εντατικά το πρόγραμμα μη πληρωμών. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου.

Πάμε σε κάτι άλλο. Μετά την ομιλία του κ Ξυνίδη στο εκλογικό κέντρο της παρ. «πόλη και ζωή», συναντώ ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μου λέει.

Μετά από αυτήν την ομιλία κατάλαβα τους λόγους που το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο είχε γίνει αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού για την έλλειψη εμπειρίας και γνώσης των ισορροπιών στο ΠΑΣΟΚ. Και να σκεφτείτε πως έκανε κουμάντο στους «πράσινους» για σχεδόν 1 χρόνο.

Επί ευκαιρία... κ. Ξυνίδη μιας και δηλώνετε σοσιαλιστής και δημοκράτης. Είναι δείγμα δημοκρατικότητας και σοσιαλιστικής κουλτούρας κάποιος να απολύει εργαζόμενο γιατί πολιτεύεται με τον συνδυασμό του πολιτικού του αντιπάλου; Μπορείτε να μας διαβάσετε ποιο σημείο του καταστατικού του ΠΑ-ΣΟΚ επιτρέπει κάτι τέτοιο;

Μην τα γράφεις έτσι χοντρά... μου λέει ο Γιάννης. Στρογγύλεψε τα.
Δεν στρογγυλεύουμε τίποτα απλά παρακολουθούμε τα απίστευτα και όμως αληθινά που εξελίσσονται σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα λοιπόν με δελτίο της παράταξης «Νέα εποχή-Νέα Δράμα»υποψήφιος της Παράταξης «Πόλη και Ζωή» απέλυσε από την επιχείρησή του εργαζόμενο γιατί πολιτεύεται με τον Θωμά.
Περιμένουμε με αγωνία την αντίδραση του Εργατικού Κέντρου που ακόμη δεν πήρε θέση... Θα διερευνήσει την κατηγορία; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ.

Επί ευκαιρία ποια είναι η θέση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που έσπευσε τρέχοντας να στηρίξει την παράταξη Χαρακίδη; Τους απασχολούν όλα αυτά ή ασχολούνται μόνο με τα ξύλινα σπιτάκια της Πλατείας;

Σε αυτήν την προεκλογική περίοδο έχουμε και ένα ακόμη τρελό.
Δεν μπορούν να ομιλούν οι υποψήφιοι αλλά οι εκπρόσωποί τους. Όποιος το σκέφτηκε αυτό πρέπει άμεσα να ζητήσει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό γιατί παίζει με τα νεύρα μας.
Αντί να μιλούν οι πρωταγωνιστές μιλούν οι αντιπρόσωποι... Αυτή η πλάκα δεν πρέπει να ξαναεπαναληφθεί στο μέλλον.

Τέλος μία πρόταση. Είναι καλό για την δραμινή κοινωνία οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι όλων των παρατάξεων να δώσουν στην δημοσιότητα τις φορολογικές τους δηλώσεις.
Επίσης όσοι έχουν επιχειρήσεις να δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο τους Ισολογισμούς τους. Είναι καλό να γνωρίζουμε την οικονομική τους κατάσταση. Φαντάζεστε κάποιος να έχει χρέη και να αναλάβει την διοίκηση ενός ΟΤΑ;

Θα είναι θολωμένος δεν θα έχει καθαρό μυαλό... Όταν βουλιάζει το σπίτι σου δεν ασχολείσαι με το σπίτι του γείτονα.

Είναι νέα, είναι όμορφη και ιδιαίτερα άνετη με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους.
Από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτών των εκλογών η Δικηγόρος Βασιλειά Στέλλα που είναι Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή Νέα Δράμα» ξεπέρασε γρήγορα το αρχικό τρακ και πλέον δεν πιάνεται...
Γνωρίζει άριστα την Ελληνική, είναι εύστροφη και φαίνεται ότι της αρέσει η πολιτική. Κέρδισε την συμπάθεια των δημοσιογράφων. Κα Βασιλειά καλή συνέχεια και εις ανώτερα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ