Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Κωνσταντίνος Καμπάνταγης

Ποτοποιός – Πρόεδρος Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής Ν. Δράμας - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος παρ. «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα»

-κ. Καμπάνταγη, πολιτεύεστε και σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές με την παράταξη «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα»... Τι επιδιώκετε με την υποψηφιότητά σας στον Δήμο Δράμας;
-Σκοπός της υποψηφιότητάς μου στις εκλογές του Δήμου Δράμας είναι η συμβολή μου για ένα καλύτερο μέλλον των νέων μας στον τόπο όπου γεννήθηκαν, ένα μέλλον με λιγότερα προβλήματα και καλύτερη ποιότητα ζωής.
Είμαι διατεθειμένος να προσφέρω τα μέγιστα γι' αυτόν τον σκοπό διότι νιώθω υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να τους παραδώσουμε έναν τόπο που θα τους προσφέρει ευκαιρίες για να ευημερήσουν και να ζήσουν ποιοτικά.

-Τι είναι για εσάς η ενασχόληση με τα κοινά;
-Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι για μένα τρόπος ζωής.
Από την στιγμή της ενηλικίωσής μου ασχολήθηκα με τα κοινά ως μέλος της ΟΝΝΕΔ, μέλος της ΝΟΔΕ Δράμας, ως πρόεδρος της ΟΚΕ Ν. Δράμας, ως Α' Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας, ως πρόεδρος του Σ.Φ.Β Ερμής Δράμας και ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανακάλυψης.
Είναι ανάγκη μου να νιώθω δημιουργικός και χρήσιμος για τους συμπολίτες μου. Είναι ανάγκη μου να δίνω λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Είναι ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο μου.

-Ποιοι θεωρείτε ότι είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης;
-Τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης μας είναι κατά γενική ομολογία η ανεργία και ο οικονομικός μαρασμός τα οποία αποτελούν πηγή πολλών επιπρόσθετων προβλημάτων της πόλης.
Με προβληματίζει ιδιαιτέρως η συνεχής αύξηση του δείκτη ανεργίας που πλήττει κατά κόρον τους νέους του τόπου μας και αποτελεί τον πιο υψηλό δείκτη της Ελλάδος.
Θεωρώ ότι δράσεις όπως η διοργάνωση της Ονειρούπολης μπορούν να προβάλλουν αντίσταση στην περαιτέρω αύξησή του κι ακόμη να τον βελτιώσουν διότι προς στιγμήν αποτελούν τον κυριότερο πόλο έλξης τουρισμού στον δήμο μας.

-Ποιο είναι το όραμά σας για την Δράμα του αύριο;
-Οραματίζομαι μια Δράμα με λιγότερα προβλήματα, μια Δράμα που θα σφύζει από ζωή, μια Δράμα που θα προσφέρει ευκαιρίες στα παιδιά της.
Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις φυσικές ομορφιές του νομού μας και να προσελκύσουμε νέο κόσμο στον τόπο μας.

-Αισιοδοξείτε για την έκβαση της εκλογικής μάχης;
-Η καθημερινή συναναστροφή μου με τον κόσμο της Δράμας μου επιτρέπει να νιώθω σίγουρος για την νίκη του Θωμά Μαργαρίτη και της παράταξής μας. Ο Δήμαρχός μας έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες μας και έχει αναγνωριστεί το έργο του.

-Σας προβληματίζουν τα πολλά ψηφοδέλτια και η κάθοδος στις Δημοτικές Εκλογές του Κώστα Ευμοιρίδη;
-Τα πολλά ψηφοδέλτια όχι μόνο δεν με ανησυχούν αλλά με χαροποιούν διότι δείχνουν τον έντονο προβληματισμό των ανθρώπων της Δράμας για τα τεκταινόμενα στον τόπο μας.
Με την συμμετοχή τους φαίνεται η διάθεσή τους να συμβάλλουν ώστε να βελτιωθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή στην πόλη μας.
Όσον αφορά στην κάθοδο του κ. Ευμοιρίδη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θεωρώ πως είναι θεμιτό για έναν άνθρωπο ο οποίος εμπλέκεται τα τελευταία 50 χρόνια στην πολιτική σκηνή να προσπαθήσει να διεκδικήσει και αυτή την θέση.

-Ποιο το μήνυμά σας για την εκλογική αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου;
-Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου πως η παράταξή μου και εγώ προσωπικά θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας και να προσφέρουμε ένα αισιόδοξο μέλλον στην νεολαία μας.
Επίσης, επιθυμία και επιδίωξη μου θα είναι, αν εκλεγώ, να επικρατήσει η ισχύς του δικαίου και όχι το δίκαιο του ισχυρού.

-Κλείνοντας, τι θα θέλατε να προσθέστε;
-Κλείνοντας, θα ήθελα να προσθέσω πως προτεραιότητα στις θέσεις μου έχει ο εμπορικός κόσμος και το επιχειρείν της Δράμας διότι είμαι πεπεισμένος ότι κυρίως με την ανάπτυξη του εμπορίου και της μεταποίησης θα έλθει η ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Επιθυμία μου είναι να ξαναβρεί ο εμπορικός κόσμος της Δράμας το χαμόγελό του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ