Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Αναστάσιος Τσιβκίνογλου

Πρόεδρος ΝΕ ΛΑΟΣ Δράμας - Υποψ. Δημοτικός Σύμβολους παρ. «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα»

-Γιατί αποφάσισε το κόμμα σας στην Δράμα να στηρίξει Θωμά Μαργαρίτη;
-Αποφασίσαμε με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία να στηρίζουμε τον Θωμά Μαργαρίτη γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για την Δράμα και τους Δραμινούς, λόγω της προσφοράς του στον Δήμο με έργα σοβαρά όπως το νέο Δημαρχείο, τις αναπλάσεις, τα έργα ύδρευσης-αποχέτευσης και την Ονειρούπολη, η οποία προέβαλε την Δράμα σαν τουριστικό προορισμό, μια Δράμα πανελληνίως ξεχασμένη.
Προτιμήσαμε την πείρα και τα έργα από τους μαθητευόμενος μάγους. Η εποχή που ζούμε δεν σηκώνει πειράματα.

-Για ποιο λόγο αποφασίσατε να είστε εσείς υποψήφιους στις Δημοτικές Εκλογές;
-Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα», ρώτησα τα στελέχη της ΝΕ ποιος θέλει να είναι υποψήφιος και δεν ήθελε κανείς. Θέλοντας να δώσω βαρύτητα στην συνεργασία και να την κάνω ποιο αποδοτική αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές λόγω του ότι ήμουν υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές του και 2007 & 2009 στις οποίες βγήκα πρώτος.

-Ποιες πιστεύετε πως θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητες στις οποίες θα κινηθείτε εάν εκλεγείτε;
-Δεν έρχομαι από το πουθενά, εδώ και τέσσερα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, έχω δώσει μάχες για προβλήματα των Δραμινών ατομικά είτε ομαδικά. Όσοι μου ζήτησαν μέχρι σήμερα βοήθεια, όταν το αίτημα τους ήταν δίκαιο ανταποκρινόμουν χωρίς να τους ρωτήσω τι κόμμα ψηφίζουν και που ανήκουν.
Εάν εκλεγώ θα δώσω βαρύτητα σε δύο κατευθύνσεις:
α) Καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες στον Δραμινό πολίτη
β) Ανάπτυξη στον Δήμο Δράμας με σκοπό την δημιουργία θέσεων εργασίας

-Όταν λέτε φθηνότερες υπηρεσίες στον Δραμινό πολίτη, τι εννοείτε;
-Στον τομέα αυτό με πρόλαβε ο Δήμαρχος και έχει εξαγγείλει για την νέα 4ετία φθηνότερα δημοτικά τέλη και μείωση της τιμής του νερού. Η προσπάθειά μου θα είναι προς την κατεύθυνση υλοποίησης της εξαγγελίας του Δημάρχου.

-Πιστεύετε πως όσοι συμμετέχουν στις εκλογές το κάνουν για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο;
-Υπάρχουν αξιόλογα άτομα από όλες τις παρατάξεις που θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Υπάρχουν όμως και άτομα που μπήκαν στα ψηφοδέλτια λόγω πίεσης για να το συμπληρώσουν.
Εγώ δεν μπήκα για να συμπληρώσω το ψηφοδέλτιο ούτε έμαθα να είμαι χειροκροτητής ή νεροκουβαλητής. Μπήκα στο ψηφοδέλτιο για να προσφέρω εάν εκλεγώ. Πολλές φορές όμως οι ψηφοφόροι δεν εξετάζουν εάν αυτός τον οποίο ψηφίζουν μπορεί να προσφέρει και ψηφίζουν με μοναδικό γνώμονα την συγγένεια ή την φιλία. Όμως μετά από λίγους μήνες οι ίδιοι αυτοί ψηφοφόροι κάνουν αρνητική κριτική και σχόλια για απραξία και παραλείψεις αυτών που εξέλεξαν.
Επειδή στην Δράμα όλοι γνωριζόμαστε καλό θα είναι για τον τόπο μας και για τους πολίτες να εκλέγονται άτομα που έδωσαν δείγματα γραφής ότι μπορούν να προσφέρουν και λόγω της απασχόλησης τους από πλευράς εργασίας έχουν και το χρόνο να ασχοληθούν και να προσφέρουν.

-Εάν υπάρξει δεύτερη Κυριακή ποιοι πιστεύετε πως θα διεκδικήσουν την Δημαρχεία;
-Η μόνη Δημοτική παράταξη που μπορεί να κερδίσει τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή είναι η «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα»... Δεν το λέω εγώ, το γνωρίζουν όλοι οι Δραμινοί.
Κατά τη γνώμη μου -η οποία απορρέει από την μέχρι σήμερα προεκλογική μου εκστρατεία- η παράταξή μας «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» θα είναι πρώτη μακράν του δεύτερου, που πιστεύω να είναι ο Κυριάκος Χαρακίδης, αλλά η διαφορά θα είναι τέτοια που δεν θα μπορούσε να καλυφθεί ούτε με τον Χάρυ Πότερ.

-Κλείνοντας, τι θα θέλατε να προσθέσετε;
-Θέλω να απευθυνθώ στους Δραμινούς συμπολίτες μου και να τους πως ότι οι Δημοτικές Εκλογές είναι το ίδιο σοβαρές με τις Εθνικές... Σε αυτές θα αποφασίσουμε εάν θέλουμε να συνεχίσει ο Δήμος μας την πορεία προς την ανάπτυξη ή θα βαλτώσει στα χέρια μαθητευόμενων μάγων.
Στην πολιτική όλοι κρίνονται για το έργο τους. Στον Δήμο της Δράμας δεν μπορείς κανείς να αμφισβητήσει το έργο αυτής της Δημοτικής αρχής.
Στην εποχή της ρεμούλας και της διαφθοράς που ζούμε, όπου οι περισσότεροι Δήμοι στην Ελλάδα είναι χρεωμένοι και υπάρχουν μαύρες τρύπες, στον Δήμο μας τα χρήματα των Δραμινών πιάνουν τόπο σε έργα και ο Δήμος είναι παράδειγμα για την σωστή διαχείριση χρημάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ