Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Δημήτρης Κυριαζίδης

Πολιτευτής ΝΔ

11 σχόλια

Στην συνέντευξη της εβδομάδας φιλοξενούμε τον πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη.
Αναφέρθηκε στα αίτια των αρνητικών αποτελεσμάτων για την ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ζητά την σύγκλιση των κομματικών οργάνων για να αναλυθούν τα αίτια και να εξετασθούν και οι ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων.
Τέλος ρωτήθηκε και για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη... Όπως υπογράμμισε η Δημοκρατική Συμμαχία δημιουργήθηκε σε μία περίοδο που οι πολίτες αμφισβητούν την πολιτική και τους πολιτικούς και θέλουν την ανανέωση.
Αμφισβητεί όμως ότι η Κα Μπακογιάννη μπορεί να εκφράσει το νέο. Όπως τόνισε «έχει μία 25ετή παρουσία στην κεντρική πολιτική σκηνή και κρίνεται και αυτή για λάθη και παραλείψεις».

-Κε Κυριαζίδη, πώς είδατε τα αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών;
-Οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης είχαν 2 μέρη. Κατά την άποψή μου την πρώτη Κυριακή αποτυπώθηκε η καθαρή βούληση του εκλογικού σώματος, του λαού μας δηλαδή, για το ποιον ήθελε αυτοδιοικητικά να τον διοικήσει είτε στις Περιφέρειες είτε στους Δήμους. Το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής ήταν προϊόν άλλων παραμέτρων.

-Τι εννοείτε;
-Θα ξεκινήσω βεβαίως από τον Νομό μας και θα αναφερθώ τόσο στις Περιφερειακές όσο και στις Δημοτικές εκλογές... Παραδόθηκαν κυριολεκτικά. Σε ότι αφορά τις Περιφερειακές εκλογές, το ζήτημα ξεφεύγει από τα όρια του Νομού, αν και στον Νομό Δράμας καταγράφηκε θετικό αποτέλεσμα. Και αυτή την φορά η Μουσουλμανική μειονότητα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα (βλέπετε αποτελέσματα στον Νομό Ξάνθης την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή).
Παρ' όλα αυτά υπήρξαν οργανωτικές αδυναμίες τόσο στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου όσο και στην στρατηγική της παράταξης. Όσον αφορά τους 2 Δήμους που η ΝΔ έδωσε στήριξη στους νυν δημάρχους δηλαδή στην Δράμα και στην Προσοτσάνη, αν και υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά σε κάποια επίπεδα, εν τούτοις υπάρχουν και διαφοροποιήσεις.

-Συγκεκριμένα τι έφταιξε για το αποτέλεσμα της Δράμας;
-Υπάρχουν πρωτογενείς και Δευτερογενείς παράγοντες. Στους πρωτογενείς παράγοντες εντάσσω πρώτον την επανάπαυση και τον εφησυχασμό όλων, μηδενός εξαιρουμένου ακόμη και του εαυτού μου, καθόσον θεωρήθηκε ότι το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής είναι αυτονόητο και δεδομένο.
Ειδικά όμως οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι μεν εκλεγέντες υποψήφιοι σε μεγάλο βαθμό επαναπαύτηκαν στην νίκη τους, οι δε μη εκλεγέντες αδράνησαν, ο καθένας για τους δικούς του εμφανείς και ανθρώπινους λόγους,εάν αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την στάση τους. Οι εκλογές της 2ης Κυριακής όμως είναι εντελώς διαφορετικές και δεν αποτελούν συνέχεια της πρώτης.
Στο σημείο αυτό πρέπει να προστεθεί και η δυναμική που ανέπτυξε η αντίπαλη παράταξη η οποία πέρα από την στρατηγική της πέρασε το μήνυμα ότι η υπερψήφισή της σημαίνει ταυτόχρονα την εκλογή περισσοτέρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και την αξιοποίηση όσων δεν εκλέγονται.
Δεύτερον, η αναμενόμενη και δημοσιοποιηθείσα στήριξη από πλευράς του Συνδυασμού «Η Ώρα της Δράμας» του Κου Ευμοιρίδη, όχι μόνο δεν ήρθε αλλά αντίθετα πολλοί από τους υποψηφίους της κατέβαλαν μία ιδιαίτερη προσπάθεια που ξεπερνούσε και αυτήν την προσωπικής τους εκλογής, ώστε να ψηφιστεί η παράταξη «Πόλη και Ζωή».
Θα ήθελα εδώ να θυμίσω ότι οι 2 παρατάξεις «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» και «Η Ώρα της Δράμας» είχαν κοινή δεξαμενή ψήφων, προέρχονταν από τον ίδιο πολιτικό χώρο, ενώ η παράταξη «Πόλη και ζωή» ήταν αυτή που στήριξε επίσημα το ΠΑΣΟΚ.
Τρίτον, ηδημιουργία αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο και προκλήθηκε από την επισκίαση του νυν και υποψηφίου δημάρχου από τον Βουλευτή της παράταξης μας Κο Τζίμα, ο οποίος απέβλεπε κύρια στην προσωπική του προβολή. Αν ρωτούσες έναν ξένο παρατηρητή ποιος είναι ο Υποψήφιος Δήμαρχος στην παράταξη θα απαντούσε ευθέως ότι είναι ο κ Τζίμας. Αυτό πιστεύω ότι αφαίρεσε ικανό αριθμό ψήφων καθότι δυσαρέστησε ένα κομμάτι του δραμινού λαού που δεν ήθελε ένα τέτοιο καπέλωμα.
Να δούμε τώρα και τους δευτερογενείς παράγοντες. Υπήρξε μια τεράστια αποχή τόσο πανελλαδικά όσο και στην Δράμα. Αυτό δυστυχώς αφορούσε κυρίως ψηφοφόρους της παράταξής «Νέα Εποχή-Νέα Δράμα» που θεώρησαν δεδομένη την νίκη και δεν προσήλθαν στην κάλπη. Επίσης είχαμε το οξύμωρο, πρόσωπα που υπηρετούν σε σημαντικές θέσεις πολιτικών παραγόντων του Νομού, να είναι υποψήφιοι στους συνδυασμούς που δεν στηρίχθηκαν από την Παράταξη και να βγαίνουν με μία πρωτοφανή επιθετικότητα εναντίον της Δημοτικής Αρχής.

-Και για τον Δήμο Προσοτσάνης όπου και εκεί είχαμε αρνητική εξέλιξη τι έφταιξε;
-Εδώ τα πράγματα μπορούμε να πούμε ότι ήταν πιο ξεκάθαρα, δεδομένου ότι είχαμε μία παράταξη που στηριζόταν από την Κυβέρνηση και 2 παρατάξεις που προέρχονταν από την ΝΔ. Και οι 3 συνδυασμοί είχαν πολύ υψηλά ποσοστά την πρώτη Κυριακή, περίπου ισοσταθμισμένα και ο 3ος αυτός του Κου Αθανασιάδη θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το τελικό αποτέλεσμα.
Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων αυτού του συνδυασμού στήριξε τελικά τον Κο Λύσσελη, παρότι και εδώ υπήρξε προσωπική στήριξη του Κου Αθανασιάδη προς τον Κο Φατράλη. Άρα ήταν εικονική για μένα η στήριξη καθότι δεν απέδωσε στην πράξη. Φυσικά και εδώ ισχύουν οι δευτερογενείς παράγοντες που ανέφερα για τον Δήμο Δράμας.

-Εσείς ζητήσατε την σύγκλιση των κομματικών οργάνων της ΝΔ για την αποτίμηση των αποτελεσμάτων... για ποιους λόγους;
-Το κόμμα μας οφείλει να αναλύσει τα εκλογικά αποτελέσματα όχι μόνο στην Περιφέρεια και στους 2 Δήμους που προανέφερα ,αλλά και στους υπόλοιπους 3 Δήμους και ειδικότερα στον Δήμο Δοξάτου. Και αυτό γιατί θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε και αν υπάρχουν ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων οι οποίες οδήγησαν στο δυσμενές αυτό αποτέλεσμα... ειδικότερα στην Δράμα, στην Προσοτσάνη και στο Δοξάτο.
Θέλω να πιστεύω ότι επιτέλους τα φοβισμένα και κλειστά στόματα θα ανοίξουν έτσι ώστε όσα ιδιωτικά και ανεπίσημα συζητούνται να αποτυπωθούν επίσημα, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Το όλο προϊόν αυτής της αποτίμησης πρέπει να γίνει γνωστό και κεντρικά ώστε η ΝΔ να γνωρίζει τις ιδιαίτερες παραμέτρους που καθόρισαν τα θετικά ή τα αρνητικά αυτής της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης, με την ελπίδα να προχωρήσει στις απαιτούμενες αλλαγές.

-Η Κα Μπακογιάννη ανακοίνωσε και επίσημα το όνομα και τις βασικές αρχές του νέου κόμματος που ηγείται της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις στην ΝΔ; Σας ανησυχεί που μετά τον ΛΑΟΣ ένα ακόμη νέο κόμμα δημιουργείται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς;
-Ήταν αναμενόμενη μια τέτοια εξέλιξη από την στιγμή που η Κα Μπακογιάννη δεν εξελέγη στην Προεδρία της ΝΔ. Είναι επόμενο επίσης ότι το νέο κόμμα της Κας Μπακογιάννη θα πάρει μια ελάχιστη μερίδα του εκλογικού σώματος της ΝΔ όπως επίσης και του ΛΑΟΣ. Το κόμμα αυτό δημιουργείται σε μία περίοδο που ο κόσμος αμφισβητεί την πολιτική και τους πολιτικούς και απαιτεί ανανέωση.
Τώρα αν η Κα Μπακογιάννη μπορεί να εκφράσει το νέο το αμφισβητώ πλήρως γιατί έχει μια 25ετή παρουσία στην κεντρική Πολιτική σκηνή και κρίνεται και αυτή για λάθη και παραλείψεις. Τα δε πρόσωπα -βουλευτές και πρώην βουλευτές- που παραβρέθηκαν στην πρώτη εκδήλωση της ΔΗ.ΣΥ μόνο στην ανανέωση δεν παραπέμπουν.

 


Σχόλια (11)

Τ.Γ. - Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στις 23:37
ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ. ΕΛΕΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ??? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ........ - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 στις 13:08
ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ.Σ.(ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΤΕ ΟΡΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ?)ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ....

Γ.Σ. - Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 12:58
Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ

Γ.Σ. - Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 12:40
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 1993 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΒΟΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΗΔΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

κώστας - Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 09:00
αυτός ο ΓΣ είναι καλά? ρε φίλε μετά απο αυτό που κάνατε μιλάτε? πάντε στον παππού να ηρεμήσετε....να πάτε στον αγύριστο γιατί απλά είστε προδότες

κ.Ζ - Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 08:56
όλη η παρέα του τζίμα πολιτεύθηκε με τον ευμοιρίδη και την δεύτερη Κυριακή ψήφισε χαρακιδη που έβριζε το κατεστημένο του τζίμα...ο τζιμας ακόμη τους μιλάει?

ΠΑΝΟΣ - Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 08:52
μπράβο δημήτρη η ώρα που θα εκπροσωπείς την δράμα στην βουλή πλησιάζει

Γ.Σ. - Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 09:48
ΔΕ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΑ ΛΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Ο ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΡ4ΓΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ

Α:Κ - Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 01:24
ΓΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ?Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

ανέστης - Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 στις 07:25
πέστα Χρυσόστομε

Γ.Σ. - Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 11:24
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ