Αρχική Σελίδα

Ψίθυροι | Εκδόσεις Περιοδικών - Εφημερίδων | Ηπείρου 2, 66100 Δράμα | Τηλ: 25210 36 700 | info@psithiri.gr


Με την Πένα μου...

Γράφει η Ρένα Τριανταφυλλίδου

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ήταν η ανοιχτή συνεδρίαση της γαλάζιας κομματικής οργάνωσης Δράμας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων, πλην του Νομάρχη Δράμας ,τον οποίο προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν και να υποστηρίξουν επάξια, τα στενά κομματικά του στελέχη.
Η συζήτηση ήταν έντονη, ενώ κάποιες φορές εκτράπηκε.

Συμπεράσματα δεν βγήκαν. Πάλι δεν έφταιξε κανείς από τους παραβρισκόμενους, οι εχθροί του κόμματος δεν παραβρισκόταν στην συγκεκριμένη αίθουσα... ήταν έξω από αυτήν, πολλά τετράγωνα μακριά και άρα μη ορατοί.
Πάντως, τα συμπεράσματα της ανθρωποφαγίας, καλείται να τα βγάλει «ο καστανάς» δηλαδή η ΝΟΔΕ.

Ο κ. Τζίμας είπε ότι στόχος είναι με έναν ενιαίο πολιτικό λόγο, χωρίς ακρότητες, να υπάρξει επαναπροσέγγιση του κόσμου, προκειμένου η ΝΔ να γίνει και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα στη Δράμα.
Ο δε κ. Κυριαζίδης, ο γνωστός μαινόμενος ταύρος της ΝΔ , τόνισε ότι είναι καιρός να ξεκαθαρίσει το κομματικό πεδίο. Όπως φαίνεται είναι αποφασισμένος να τραβήξει με όλες του τις δυνάμεις κουπί για να τραβήξει τη βάρκα κάτω από τα πόδια αυτών που ακροβατούν πατώντας σε δύο βάρκες προς ίδιο όφελος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο κ. Αρναουτόπουλος, δήλωσε ότι η διαγραφές των άτακτων παιδιών είναι κάτι που ξεπερνά τις αρμοδιότητες της ΝΟΔΕ. Θα κάνει την εισήγηση του προς τα κεντρικά ...και αν ποτέ ανοίξει κανείς το φάκελο αυτό... να με ενημερώσετε και εμένα ..

Συμπέρασμα: Τι είχαμε τι χάσαμε. Απλά κάποιοι τα είπαν για να εκτονωθούν, άλλοι για να κάνουν το κομμάτι τους και κάποιοι από πικρία ή αγάπη για το κόμμα τους αλλά και γιατί ξαφνικά βρέθηκαν στην απ' έξω και τους ήρθε βαρύ. Αυτά τα νέα της ανοιχτής συνεδρίαση της ΝΟΔΕ!
Και όπως κάθε καλός παραμυθάς... ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Για άλλη μια φορά διαψεύδονται οι κυβερνητικοί παράγοντες και η Εγνατία Οδός που μέχρι πριν λίγους μήνες είχαν κατηγορηματικά ότι πρόκειται να εγκατασταθούν νέοι σταθμοί διοδίων στην Εγνατία Οδό.
Δια στόματος του Αντιπροέδρου της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Γιάννη Τσακλίδη επισημοποιήθηκε ότι η εταιρία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, το επόμενο τρίμηνο, στην εγκατάσταση έξι νέων σταθμών Διοδίων στην Κομοτηνή, το Παγγαίο, τη Νυμφόπετρα καθώς επίσης και στην Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα και τα Γρεβενά, τους οποίους χαρακτήρισε «πρόχειρους».
Συνολικά σε λίγο καιρό 8 σταθμοί θα λειτουργούν κατά μήκος της Εγνατίας συμπεριλαμβανομένων αυτών της Κοζάνης και των Μαλγάρων που είναι ήδη σε λειτουργία.
Υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση η διαδρομή Ξάνθη-Θεσσαλονίκη με επιστροφή θα κοστίζει κάτι παραπάνω από 11 ευρώ και μετά το τέλος του σχεδιασμού που υλοποιείται, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 20 ευρώ.

Ερώτηση στη βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ κ.κ. Άγγελος Τζέκης, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου αναφορικά με τα προβλήματα των εργαζομένων στην βιοτεχνία Τροφίμων «Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ΣΙΑ» στο Νομό Δράμας, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Συγκεκριμένα 20 συνολικά εργαζόμενοι στην παραγωγή καθώς και οι οδηγοί της βιοτεχνίας είναι απλήρωτοι εδώ και 6-7 μήνες περίπου, τους οφείλονται άδειες και επιδόματα δύο περίπου ετών, κάποιοι εξ αυτών είναι ανασφάλιστοι, ενώ οι οδηγοί εργάζονται 13-16 ώρες. Επίσης ένας εργαζόμενος είναι σε επίσχεση εργασίας από 15-11-10

Η Vodafone η μεγάλη Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας θα είναι φέτος ο μέγας χορηγός της Ονειρούπολης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην χώρα μας. Αύριο Παρασκευή ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας πολιούχου Δράμας και προστάτιδας του Πυροβολικού θα ανοίξει τις πύλες της και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους από κάθε γωνιά της χώρας μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου για να ζήσουν όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο όνειρο.

«Οι συνεχιζόμενες αήθεις επιθέσεις του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως κ. Θεόδωρο Πάγκαλο κατά των Ένστολων, γεγονός παράδοξο και πρωτοφανές παγκοσμίως, πρέπει πλέον ν' ανησυχούν όλους, καθώς υποκρύπτουν σκοπιμότητα και δεν γίνονται τυχαία.

Ο Θεός λοιπόν να βάλει το χέρι του, καθόσον ο Πρωθυπουργός της χώρας έπρεπε ήδη να τον έχει ανακαλέσει στη τάξη.
Από τη στιγμή δε που σιωπά αυξάνει την ανησυχία και τα ερωτηματικά για την συμπεριφορά του Αντιπροέδρου του.» ανέφερε σα ανακοίνωση του ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Δ. Κυριαζίδης υπερασπιζόμενος πάντα αν και συνταξιούχος τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Η Τράπεζα Eurobank EFG, συνεχίζει για όγδοη χρονιά, να υλοποιεί το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει εξελιχθεί σε θεσμό με ευρύτατη αποδοχή από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και από την κοινωνία γενικότερα.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank EFG, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στη Ξάνθη θα βραβευτούν 55 αριστούχοι μαθητές από σχολεία των νομών Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Elisso», αίθουσα «ΞΕΝΙΑ», Βασιλίσσης Σοφίας 9 στη Ξάνθη, στις 6.30 μ.μ.
Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν και απόφοιτοι Λυκείων των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Λέσβου που φοιτούν σε διάφορα τμήματα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η Α.Δ. Δράμας σε συνεργασία με το εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), διοργανώνει την αναφερόμενη στο θέμα εκδήλωση, με έργα αστυνομικών από όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της 6ης φιλικής συνάντησης τοπικών διοικήσεων όλης της χώρας που θα γίνει στη Δράμα από 3 έως 5 Δεκεμβρίου 2010 ξενοδοχείο "Κούρος".

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ