Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανέστης Τοπαλίδης, συνεχίζοντας την ενεργή προσφορά του στην κοινωνία της Δράμας, αναλαμβάνει μια νέα πρωτοβουλία για την προστασία και ενίσχυση του περιβάλλοντος με τη διοργάνωση μιας δράσης δενδροφύτευσης. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών Νομού Δράμας, το Δασαρχείο Δράμας, και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Δράμας.
Η δενδροφύτευση θα λάβει χώρα σε τρεις στρατηγικές περιοχές του Δήμου Δράμας: το Στρατόπεδο 519, τον Κορυλόβο και το Άλσος Καλλιφύτου. Η Δράση προσδοκά να συγκεντρώσει τη συμμετοχή μαθητών από νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, καθώς και ενεργών πολιτών, με σκοπό την ενίσχυση του εθελοντισμού και την προώθηση της αγάπης για το περιβάλλον.
Η συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων, σε αυτή τη δράση έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για τη σημασία της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, ενθαρρύνοντας τις νέες γενιές να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην προστασία της φύσης.
Με το σύνθημα «Δενδροφυτεύουμε και Διαtreeρούμε το περιβάλλον πράσινο», οι δραμινοί κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.