12.6 C
Drama
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕφημερίδαΣυνεντεύξηΧαράλαμπος Γαλανίδης

Χαράλαμπος Γαλανίδης

«Ο Δήμος Δοξάτου έχει μετατραπεί σε έναν τόπο χαμένων ευκαιριών»

Επιχειρηματίας
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δοξάτου
«Πορεία Ανάπτυξης & Δημιουργίας» Γιώργος Βογιατζής

Πρόκληση και υποχρέωση χαρακτηρίζει ο Χαράλαμπος Γαλανίδης την κάθοδό του στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Δοξάτου. Αποδέχτηκε την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Βογιατζή γιατί στο πρόσωπό του βρήκε ένα αυτοδημιούργητο άνθρωπο, που αγαπά τον τόπο του και θέλει να προσφέρει, έχει τη γνώση και την εμπειρία να δίνει λύσεις για να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ώστε να «φύγει» ο Δήμος Δοξάτου μπροστά.
Τονίζει ότι η παράταξή «Πορεία Ανάπτυξης και Δημιουργίας, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη χρησιμότητα της εμπειρίας και της γνώσης με την ενέργεια και την δυναμική της νεότητας και όλα αυτά με το κίνητρο της γνήσιας και αληθινής διάθεσης για ανιδιοτελή προσφορά στο Δήμο Δοξάτου.

– κ. Γαλανίδη, ζείτε και δραστηριοποιήστε στον Δήμο Δοξάτου, ποια είναι η σχέση σας με την περιοχή;
– Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, όμως μεγάλωσα και ζω στον Άγιο Αθανάσιο μαζί με την οικογένεια μου. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των επιχειρήσεων και ειδικότερα στο χώρο του αυτοκινήτου, με κάθετη μονάδα με συνεργείο και πωλήσεις σε ιδιόκτητο χώρο στο 7ο χλμ Δράμας- Καβάλας. Την περίοδο 2010-2019 διατηρούσα την επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot για το νόμο Δράμας . Από το 2021 έως και σήμερα αντιπροσωπεύω την εταιρεία Eurorepear car service για τον νόμο Δράμας. Είμαι επίτροπος στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Αθανασίου από το 2020 έως σήμερα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Κουλίδου και έχω μια κόρη την Βασιλική και ένα γιο τον Γιώργο. Έτσι η σχέση με την περιοχή του Δήμου Δοξάτου είναι σχέση ζωής. Για τον λόγο αυτό στις εκλογές θα στηρίξω την Δημοτική παράταξη «Πορεία Ανάπτυξης και Δημιουργίας» και με επικεφαλή τον Γιώργο Βογιατζή. Ο λόγος απλός. Έχει όραμα, σχέδιο και θέληση να αλλάξει την περιοχή του Δήμο Δοξάτου.

– Ποιος ήταν ο λόγος που αποφασίσατε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Δοξάτου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;
– Ο λόγος της καθόδου μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψηφίου δημοτικού συμβούλου για τον δήμο Δοξάτου, είναι η ειλικρινής διάθεσή μου για προσφορά στον Δήμο μας. Για εμένα είναι πρόκληση και υποχρέωση να βοηθήσω τον δήμο που ζω, γιατί είμαι δημότης, εργαζόμενος, σύζυγος και πατέρας και μοιράζομαι κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες, αγωνίες, σκέψεις και προβληματισμούς με τους συμπολίτες μου που καθημερινά έρχομαι σε επαφή. Γιατί θέλω να προσφέρω και να συμμετέχω με τις όποιες δυνάμεις έχω και από όποια θέση χρειαστεί στον δήμο που ζει η οικογένειά μου. Εξάλλου, όλοι έχουμε βγει από τις δυσκολίες της εποχής και πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι χωρίς να φοβούνται τα δύσκολα, αποτελούν πάντα μια προοπτική νέων ιδεών και εξέλιξης για τον τόπο τους τολμούν και βλέπουν με άλλη οπτική τις ανάγκες της πόλης τους και αξίζουν την ψήφο και την δύναμη των συμπολιτών τους.

– Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με την παράταξη «Πορεία Ανάπτυξης και Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιώργο Βογιατζή;
– Ο επικεφαλής της παράταξης, είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, αγαπά τον τόπο μας και θέλει να προσφέρει, έχει τη γνώση και την εμπειρία να δίνει λύσεις για να πετύχει τους στόχους του. Για όσους τον γνωρίζουν καλά, ήταν απλά αναμενόμενο ότι ο Γιώργος Βογιατζής, θα κατέθετε την δική του πρόταση, το δικό του σχέδιο για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Δοξάτου. Όλα αυτά, καθώς και η προσωπική εκτίμησή μου προς τον Γιώργο Βογιατζή, ήταν αρκετά για να ανταποκριθώ στο τιμητικό κάλεσμά του για συστράτευση στον αγώνα για έναν νέο, δημιουργικό και αποτελεσματικό Δήμο. Όσον αφορά στον συνδυασμό «Πορεία Ανάπτυξης και Δημιουργίας» η μέχρι σήμερα συνεργασία με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους συμβούλους, τοπικούς και δημοτικούς, είναι μία πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία. Η παράταξή μας, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη χρησιμότητα της εμπειρίας και της γνώσης με την ενέργεια και την δυναμική της νεότητας και όλα αυτά με το κίνητρο της γνήσιας και αληθινής διάθεσης για ανιδιοτελή προσφορά στον Δήμο Δοξάτου. Είμαστε μία ομάδα, δυνατή και πολυσυλλεκτική, η οποία σε απόλυτη συνεργασία μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κάθε δοκιμασία και να παράξει έργο προς όφελος όλων των συνδημοτών μας. Άλλωστε, οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά και οι ομάδες είναι το κλειδί για την επιτυχία.

«Ήταν απλά αναμενόμενο, για όσους τον γνωρίζουν καλά τον Γιώργο Βογιατζή, ότι θα κατέθετε την δική του πρόταση, το δικό του σχέδιο για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Δοξάτου»

– Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Δοξάτου και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;
– Τα τελευταία χρόνια, αδιαμφισβήτητα ο δήμος μας έχει μετατραπεί σε έναν τόπο χαμένων ευκαιριών και κάθε µέρα που περνά, βυθίζεται ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια και στη στασιμότητα. Οι νέοι φεύγουν, ενώ όσοι µένουν, δίνουν αγώνα ενάντια στην παραίτηση. Την ίδια στιγμή, άλλοι περιφερειακοί δήμοι της χώρας προχωρούν μπροστά. Εκσυγχρονίζονται, µετασχηµατίζονται, καινοτομούν για να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές προκλήσεις του αύριο. Γι’ αυτό σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ο δήμος Δοξάτου χρειάζεται ένα τολμηρό άλμα προς τα εµπρός. Μια αποφασιστική αλλαγή πορείας, για να νικήσουμε τη φθορά και να γίνουμε σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή μας αλλά και -γιατί όχι- για ολόκληρη τη χώρα. Η αυτοδιοικητική παράταξη που ιδρύσαμε, φιλοδοξούμε να επιτελέσει αυτόν ακριβώς τον ρόλο. Να γίνει ο καταλύτης που θα ενώσει δυνάμεις, αγωνίες, διεκδικήσεις γύρω από ένα κοινό όραμα. Απλώνοντας το χέρι στους νέους µας για να µμείνουν και να δώσουν ξανά ζωή στον τόπο τους, στους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να προχωρήσουν μπροστά, στους νέους γονείς που ονειρεύονται έναν άλλο δήμο για τα παιδιά τους, στους αγρότες που όλο και λιγοστεύουν, παλεύοντας να τα βγάλουν πέρα, παρά τις µμεγάλες δυσκολίες, στους ηλικιωμένους, στους γονείς µας, που αξίζουν αξιοπρέπεια και ευγνωμοσύνη για όσα µας παρέδωσαν. Ώστε όλοι μαζί, να κοιτάξουμε το μέλλον κατάματα, χωρίς φόβο και χωρίς άλλες δικαιολογίες. Να γίνουμε μια «Πορεία Ανάπτυξης και Δημιουργίας» για τον Δήµο Δοξάτου, η οποία θα γεννήσει ένα νέο κύμα αισιοδοξίας, προοπτικής και ελπίδας.
Ο δικός µας ο αγώνας είναι συλλογικός. Είναι ο αγώνας όλων µας για ένα µμέλλον µε ευημερία, νέες ευκαιρίες και µια καθημερινότητα µε αξιοπρέπεια. Για έναν Δήµο ανθρώπινο για τις οικογένειες, τα παιδιά, τους νέους, αλλά και την τρίτη ηλικία, έναν δήμο ανοιχτό που θα τους αγκαλιάζει όλους, χωρίς αποκλεισμούς, που θα κοιτάζει µμπροστά και δεν θα βολεύεται στην αδράνεια. Για έναν δήμο, όπου ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο θα λειτουργούν µε συνέπεια, µμετρήσιμα αποτελέσματα και διαφάνεια, λογοδοτώντας στους πολίτες, ώστε όλοι να γνωρίζουν πού πηγαίνει το κάθε ευρώ που µπαίνει στα ταµεία.
Όλοι μαζί λοιπόν, με επικεφαλή τον Γιώργο Βογιατζή μπορούμε να τα καταφέρουμε για τον Δήμο που αγαπάμε, για τον Δήμο Δοξάτου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × τέσσερα =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας