29.2 C
Drama
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔήλωση Χριστόφορου Παυλίδη με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» -...

Δήλωση Χριστόφορου Παυλίδη με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» – Και νέα επίθεση στον Χριστόφορο

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που τιτλοφορείται «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ» και διαδίδεται ο αβάσιμος και συκοφαντικός ισχυρισμός των Αχιλλέα Χατζόπουλου, Χριστίνας Παυλίδου, Κυριάκου Παυλίδη και Μακρίνας Αθανασιάδου, με ηθικό αυτουργό αυτής της ενέργειας τον Αχιλλέα Χατζόπουλο, δηλώνω τα ακόλουθα:

1. Το δημοσίευμα αναπαράγει το ολότελα ψευδές, συκοφαντικό και αισχρό περιεχόμενο μίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για επίδειξη εγγράφων που κατέθεσαν οι προαναφερόμενοι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας καθώς και μίας έγκλησης εναντίον μου, την οποία αγνοώ. Είναι προφανές ότι οι προαναφερόμενοι έκριναν ότι η έγκληση πρέπει να αξιολογηθεί από την εφημερίδα, πριν καν επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, παραβιάζοντας την μυστικότητα της ποινικής προδικασίας και προσωπικά δεδομένα περισσότερων προσώπων.

2. Η αυθαίρετη «κατασκευή» των προαναφερόμενων στηρίζεται στον παιδαριώδη ισχυρισμό ότι δήθεν εξαπατήθηκαν και πώλησαν τις μετοχές, που κατείχαν στην εταιρεία ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ σε τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής αξίας τους και ότι δήθεν δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να έχουν γνώμη για την αγοραία αξία της εταιρείας! Πλην όμως οι προαναφερόμενοι κατείχαν επί σειρά ετών και μέχρι την πώληση των μετοχών τους κορυφαίες εκτελεστικές θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση όλων των εταιρειών του ομίλου (Πρόεδρος, Διευθύνων σύμβουλος, Αντιπρόεδρος), έχοντας πλήρη γνώση και πληροφόρηση για τις εταιρικές υποθέσεις. Άρα η όψιμη μετά από επτά μήνες και κακόβουλη επίθεση εναντίον μου εξυπηρετεί άλλους αθέμιτους σκοπούς, ενώ υποκινείται από ταπεινά αισθήματα ζηλοφθονίας.

3. Είναι βέβαιο ότι οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα λάβουν σύντομα την προσήκουσα απάντηση από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια. Σε κάθε περίπτωση, θα προασπίσω το κύρος, την φήμη και την αξιοπιστία του ομίλου ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ με κάθε νόμιμο μέσο, και με μοναδικό γνώμονα το εταιρικό συμφέρον και το συμφέρον των εργαζομένων, όπως άλλωστε έχω πράξει διαχρονικά.

Χριστόφορος Παυλίδης

Και νέα επίθεση στον Χριστόφορο «εξύφανε δόλιο σχέδιο»

Συνεχίζεται η ενδοοικογενειακή κόντρα που έχει φτάσει ήδη στη Δικαιοσύνη με αφορμή την μεταβίβαση της εταιρείας.

«Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα», απαντούν στον Χριστόφορο Παυλίδη οι Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος και Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του τελευταίου.

Αναλυτικά:

Πριν από τρεις μήνες, ο «αγαπημένος» μας αδερφός Χριστόφορος Παυλίδης, με τις δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έθεσε τον εαυτό του και την εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε.» και ήδη «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Μον. Α.Ε.», στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και δη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη.

Ήδη σήμερα, ο Χριστόφορος Παυλίδης ευρίσκεται έμπροσθεν των συνεπειών των πράξεων του. Συνέπειες τις οποίες αντιμετωπίζει με πανικό, ύβρεις και απειλές. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα.

Άλλωστε η αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως.

Μετά τιμής,
Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος, Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου

δια του πληρεξουσίου δικηγόρου
Ανδρέα Χ. Μήτσαινα

Πηγήstonenews.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 + έξι =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας