26.2 C
Drama
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Δημήτρης Τάσσιου

«Να δημιουργήσουμε ξανά το δήμο που μας στέρησαν»

ιχθυέμπορος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Πόλη+Ζωή»

Ο Δημήτρης Τάσσιου δηλώνει ότι ο δήμος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται ένα δήμαρχο χαρισματικό, οργανωτικό, με όραμα και αγάπη για τον τόπο, που θα συνδυάζονται και με την εμπειρία αλλά και με τις γνώσεις του. Όλα αυτά συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Κυριάκου Χαρακίδη.
Συστρατεύεται μαζί του για να σταματήσει την καταστροφική πορεία που επέφερε η διοίκηση Χριστόδουλου Μαμσάκου. Πιστεύει στις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και θέλει να δουλέψει για να δημιουργήσουμε ξανά το δήμο που μας στέρησαν.

– κ. Τάσσιου θα είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πόλη+Ζωή» του Κυριάκου Χαρακίδη. Τι σας ώθησε σε αυτή την απόφαση;
– Η απόφασή μου πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη. Δεν μπορούσα να βλέπω τον τόπο που ζω, αγαπώ και εργάζομαι να υποβαθμίζεται διαρκώς, θέτοντας σε κίνδυνο το παρόν αλλά και το μέλλον του. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και θέλω να δουλέψω δίπλα στον Κυριάκο Χαρακίδη για να δημιουργήσουμε ξανά τον δήμο που μας στέρησαν.

«Η διοίκηση Μαμσάκου ολοκληρώνει σε λίγους μήνες μια καταστροφική πορεία για το δήμο και τους δραμινούς πολίτες»

– Η διοίκηση Μαμσάκου σε λίγους μήνες ολοκληρώνει την δεύτερη θητεία της, πως κρίνεται την πορεία της.
– Η διοίκηση Μαμσάκου ολοκληρώνει σε λίγους μήνες μια καταστροφική 9ετή πορεία για το δήμο και τους δραμινούς πολίτες. Με παντελή έλλειψη οράματος, χωρίς μεγάλα έργα, με άλυτα καθημερινά προβλήματα που υποβάθμισαν τον όμορφο αυτό τόπο, προσβάλλοντας την καθημερινότητά μας και γεμίζοντας με απογοήτευση τους νέους ανθρώπους, στρέφοντάς τους μέσω της μετανάστευσης σε άλλες πόλεις.

– Είστε ικανοποιημένος από την πορεία της παράταξης «Πόλη+Ζωή» στο Δημοτικό Συμβούλιο;
– Η παράταξη «Πόλη+Ζωή» έχει δυναμικό παρών μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει τα προβλήματα του δήμου μας και μπορεί αυτά να τα επιλύσει άμεσα βασιζόμενη στο πλήθος ικανών ανθρώπων που διαθέτει.

– Αν κάνατε μια ιεράρχηση, ποια πιστεύετε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο της Δράμας;
– Τα προβλήματα που έχει ο δήμος είναι πολλά και ταλανίζουν τους πολίτες πολλά χρόνια. Θα αναφέρω τα κυριότερα: α) το κατεστραμμένο οδικό δίκτυο σε μεγάλο κομμάτι της πόλης μας. β) Η έλλειψη επαρκούς φωτισμού σε πολλές γειτονιές αλλά και σε κεντρικούς δρόμους. γ) Το επίπεδο καθαριότητας. δ) Τα κατεστραμμένα ή ανύπαρκτα πεζοδρόμια. ε) Τα αδέσποτα ζώα. ζ) Η έλλειψη ποδηλατοδρόμων. Γενικά ο δήμος μας υστερεί σε βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ποιότητα ζωής.

«Η παράταξη «Πόλη+Ζωή» γνωρίζει τα προβλήματα του δήμου μας και μπορεί να τα επιλύσει άμεσα βασισόμενη στο πλήθος ικανών ανθρώπων που διαθέτει»

– Συγκρότηση ψηφοδελτίων, μια δύσκολη διαδικασία με το νέο εκλογικό νόμο… Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η παράταξη;
– Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα! Η παράταξή μας σε λίγες μέρες θα κάνει την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της. Σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση θα παρουσιαστεί ένας μεγάλος αριθμός υποψήφιων, ικανών ανθρώπων που με αίσθημα ευθύνης έχουν συστρατευθεί δίπλα στον Κυριάκο Χαρακίδη για την επίτευξη της μεγάλης νίκης που θα φέρει επιτέλους την αναγέννηση του δήμου μας.

– Γιατί να επιλέξει κάποιος ή κάποια το όνομά σας;
– Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ξέρει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει με επιμονή, υπομονή, πίστη αλλά και όρεξη για δουλειά. Συναναστρέφομαι καθημερινώς με πολλούς ανθρώπους και έχω μάθει να τους σέβομαι, να τους αφουγκράζομαι γνωρίζοντας έτσι τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου μας, καθώς επίσης και τις λύσεις που απαιτούνται.

«Στις 8 Οκτώβριου φέρνουμε πίσω στον δήμο μας την ελπίδα αλλά και το καλύτερο αύριο που μας στέρησαν»

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Ο τόπος μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ένα δήμαρχο χαρισματικό, οργανωτικό, με όραμα και αγάπη για τον τόπο, που θα συνδυάζονται και με την εμπειρία αλλά και με τις γνώσεις του. Όλα αυτά συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Κυριάκου Χαρακίδη.
Ζητώ από τους συνδημότες μου να μας επιλέξουν για το αίσθημα ευθύνης που διαθέτουμε, χωρίς να παρασύρονται από «κούφια» συνθήματα, εύκολα λόγια και πειραματισμούς που διαφημίζουν άλλες παρατάξεις ως λύση για το αύριο.
Στις 8 Οκτώβριου φέρνουμε πίσω στον δήμο μας την ελπίδα αλλά και το καλύτερο αύριο που μας στέρησαν.
Σας ευχαριστώ πολύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 5 =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας