12.6 C
Drama
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Εύη Αθανασιάδου

«Ο Κυριάκος Χαρακίδης είναι ενωτικός, δυναμικός, με επιχειρηματικό μυαλό και εμπειρία που μόνο θετικά μπορεί να δώσει στο Δήμο Δράμας»

Πρόεδρος Κοινότητας Δράμας
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος «Πόλη+Ζωή»

Τα αυξανόμενα ποσοστά της γυναικείας παρουσίας και συμμετοχής στην πολιτική, σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο, αποδεικνύουν πως οι αγώνες για ισότιμη ένταξη στις συμμετοχικές διαδικασίες, δικαιώνουν τις προσπάθειες χρόνων και θεμελιώνουν νέα πλαίσια συνεργασιών, μέσα από την διαμόρφωση ίσων ευκαιριών σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι θέσεις ευθύνης που αναλαμβάνουν μέσα από ρόλους θεσμικούς αναδεικνύει την πετυχημένη πορεία που διαγράφουν οι γυναίκες στην προσωπική αλλά και επαγγελματική τους διαδρομή και ανοίγουν τις πόρτες για νέες εισόδους στην πολιτική σκηνή. Μια δυναμική παρουσία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας, η Εύη Αθανασιάδου, Πρόεδρος της Κοινότητας Δράμας, έχει καταφέρει να χαράξει μια πετυχημένη πορεία τα τελευταία 4 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και θέτει εκ’ νέου υποψηφιότητα για να συνεχίσει όπως δηλώνει την προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα της Κοινότητας, αλλά και του Δήμου Δράμας γενικότερα, προς το καλύτερο.

– κ. Αθανασιάδου καταρχάς να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στον προεκλογικό σας αγώνα. Είστε μια δυναμική γυναικεία παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση που έχει καταφέρει, τα τελευταία 4 χρόνια, μέσα από τον θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Κοινότητας Δράμας να διεκδικήσει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς.
– Γεννήθηκα στη Δράμα, εδώ μεγάλωσα, εδώ πήγα σχολείο και συνεχίζω να ζω και να εργάζομαι. Έχω δύο υπέροχα παιδιά τα οποία λατρεύω, είναι η απόλυτη προτεραιότητα μου και ο λόγος που εκτός από στοργική μαμά, κατάφερα να γίνω μια δυναμική γυναίκα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω παρέχοντας τους εκτός από την αγάπη μου και κάθε πολύτιμο εφόδιο που πρέπει να τα συνοδεύσει στη ζωή τους.
Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής στην «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.
Ο εργασιακός μου χώρος είναι το Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας, ένα Ινστιτούτο που παράγει εξαιρετικό έργο μέσα από την ολοκληρωμένη και άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση που παρέχει σε κάθε εκπαιδευόμενο. Είμαι Υποδιευθύντρια και υπεύθυνη εκπαιδευομένων και είναι μια θέση ευθύνης που υπηρετώ με υπευθυνότητα και χαρά.
Ήταν συνειδητή επιλογή να ζήσω στην πόλη που γεννήθηκα, να μεγαλώσω τα παιδιά μου στον τόπο που μου χάρισε τις πιο όμορφες αναμνήσεις και τα πρώτα σπουδαία μαθήματα ζωής και ίσως η απόφαση μου αυτή να εμπεριείχε, αυτό που αργότερα διαπίστωσα, την αγάπη και την ανάγκη μου να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μου. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω ενεργό ρόλο στην πολιτική μέσα από τη συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα μέσα από τον θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Κοινότητας Δράμας.

«Διεκδίκησα με πολύ μεγάλη προσπάθεια, που πολλές φορές είχε κόστος, είτε προσωπικό είτε πολιτικό»

– Πόσο εύκολος ή πόσο δύσκολος είναι ο ρόλος της Προέδρου που αναλάβατε; Η μέχρι τώρα πορεία σας δικαιώνει την απόφαση σας να είστε δεύτερη φορά υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές;
– Δεν είναι ένας εύκολος ρόλος και σίγουρα δεν είναι ένας μονοδιάστατος ρόλος. Διεκδίκησα με πολύ μεγάλη προσπάθεια, που πολλές φορές είχε κόστος, είτε προσωπικό είτε πολιτικό, μια πιο δυναμική παρουσία και συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο γνωμοδοτικός χαρακτήρας που κατά βάση έχει ο Πρόεδρος της Κοινότητας κατά κάποιο τρόπο δεν δίνει μεγάλη ευελιξία κινήσεων και πιο καθοριστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Αυτό τον σκόπελο όμως τον ξεπέρασα όχι μόνο λόγω του δυναμικού χαρακτήρα μου, γιατί έχω μάθει να είμαι μάχιμη από πολύ μικρή ηλικία για να προασπίζομαι και να διεκδικώ τα δικαιώματα μου, αλλά και βάση νόμου που επέτρεψε και στην Πρόεδρο αλλά και στα υπόλοιπα 10 εκλεγμένα μέλη της Κοινότητας Δράμας, να διαδραματίζουν έναν πιο ουσιαστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων και κατά συνέπεια στον τρόπο διοίκησης του Δήμου Δράμας.
Ένας ρόλος δύσκολος γιατί πρέπει να είναι ενωτικός, συναινετικός και με δυναμισμό και αποφασιστικότητα να στέκεται επάξια απέναντι στο Δημοτικό Συμβούλιο και κυρίως απέναντι στους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και έχουμε ευθύνη να τους εκπροσωπούμε σωστά.
Τα τέσσερα αυτά χρόνια της θητείας μου λειτούργησα με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στο ρόλο που μου ανατέθηκε, απέναντι στους συναδέλφους όλων των παρατάξεων και απέναντι σε κάθε Δραμινό και σε κάθε Δραμινή θέλοντας να δικαιώσω την ψήφο τους στο πρόσωπο μου. Νομίζω ότι κατάφερα να ανταποκριθώ στο ρόλο της Προέδρου, να συμβάλλω με τη στήριξη μου σε κάθε θετικό για τον τόπο μας βήμα και να φρενάρω κάθε βήμα που δεν θα είχε θετικό πρόσημο στην τοπική κοινωνία και κάποιες φορές μάλιστα θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες είτε ως προς την συνέχιση του είτε ως προς την ολοκλήρωση του.
Μαζί, όλη η ομάδα της Κοινότητας Δράμας, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη διαδρομή μας τα τέσσερα αυτά χρόνια. Έργα, όπως η ανάπλαση του ΕΠΑΛ Δράμας, η ανάπλαση του 3ου Δημοτικού σχολείου, η ανακατασκευή και συντήρηση στέγης και τοιχοποιίας του 1ου Δημοτικού σχολείου, η συντήρηση και επισκευή στέγης και τοιχοποιίας του 2ου Δημοτικού σχολείου, η ανακατασκευή χώρων υγιεινής του 7ου Δημοτικού σχολείου, ανακατασκευές πεζοδρομίων σε πολλά σημεία της πόλης και στα προάστια που ανήκουν στα διοικητικά όρια της Κοινότητας Δράμας, πεζοδρόμια πέριξ σχολικών μονάδων, του Δημοτικού Σταδίου αλλά και σε σημεία που ήταν επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών όπως για παράδειγμα στην περιοχή της Ν. Αμισού στον κεντρικό δρόμο, το στέγαστρο κερκίδας στο γήπεδο της Ν. Αμισού, τα νέα φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης τύπου LED, τα οποία αντικαθιστούν μετά από δεκαετίες τα παλιάς τεχνολογίας και ενεργοβόρα φωτιστικά στον Κορύλοβο, το γήπεδο μικρών διαστάσεων τύπου 5χ5 στην περιοχή της Ν. Κρώμνης, η νέα πρότυπη παιδική χαρά στο Δημοτικό Κήπο Δράμας, είναι ενδεικτικά κάποια από τα έργα τα οποία προτείναμε, σχεδιάσαμε και χρηματοδοτήσαμε για την Κοινότητα μας με πνεύμα συνεργασίας πορευόμενοι στην κατεύθυνση που οδηγεί στο κοινό καλό, στο καλό των συμπολιτών μας.

«Τα τέσσερα αυτά χρόνια της θητείας μου λειτούργησα με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στο ρόλο που μου ανατέθηκε»

Έχουν γίνει και έχουν δρομολογηθεί πολλά ακόμα έργα που είναι αποτέλεσμα των ουσιαστικών παρεμβάσεων της Κοινότητας Δράμας και προσωπικά σαν Πρόεδρος έδωσα αγώνα για την συμπερίληψη τους στο τεχνικό πρόγραμμα της Κοινότητας Δράμας, όπως οι επεμβάσεις στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και το Ιστορικό Κέντρο της Δράμας. Ψηφίστηκε ομόφωνα στις 02/11/2022 και δόθηκε προτεραιότητα, με προϋπολογισμό 300.000,00€, να υλοποιηθούν επεμβάσεις που αφορούν την ανακαίνιση WC και καμαρινιών στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας, ήπιες επεμβάσεις στα πεζοδρόμια και στο τοιχίο της λίμνης περιμετρικά, ήπιες επεμβάσεις σε δρόμους της περιοχής του Ιστορικού Κέντρου & της Αγίας Βαρβάρας: Βασ. Όθωνος, Σολωμού, Ναυαρίνου, Κιλκισίου, Κουντουριώτη κ.ά., ήπιες επεμβάσεις στις διαδρομές του πάρκου της Αγίας Βαρβάρας, παγκάκια κατά μήκος του πεζοδρομίου παραλίμνια, φώτα μέσα στη λίμνη, σιντριβάνι μέσα στη λίμνη, το οποίο θα παίζει μουσική. Όλοι στην Κοινότητα Δράμας δώσαμε ενωμένοι τις μάχες μας για να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και από τη θέση της Προέδρου μπόρεσα να συνεισφέρω για να υλοποιηθούν έργα σημαντικά που θα τα χαιρόμαστε όλοι.
Η απόφαση μου να συμμετέχω εκ’ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ήταν μια συνειδητή επιλογή να συνεχίσω την καλή πορεία που έχω διαγράψει αυτά τα χρόνια και τις πολλές και καλές συνεργασίες που είχα τη χαρά και την τιμή να δημιουργήσω από τη θέση της Προέδρου. Είμαι σίγουρη ότι μέσα από την ειλικρινή σχέση που έχω αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με τους συμπολίτες μου, θα έχω και πάλι την τιμή να τον εκπροσωπήσω το ίδιο αποτελεσματικά, το ίδιο δυναμικά για ακόμα μια φορά.

– Η πορεία της παράταξης στην οποία ανήκετε, ανταποκρίθηκε επάξια στον αντιπολιτευτικό ρόλο που της ανατέθηκε από του Δραμινούς ψηφοφόρους; Η αντιπολίτευση που άσκησε εντός, αλλά και εκτός, του Δημοτικού Συμβουλίου, δημιούργησε μια δυναμική για το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου;
– Η σωστή διοίκηση ενός Δήμου προϋποθέτει εκτός από μια δυνατή δημοτική αρχή και μια εξίσου δυναμική αντιπολίτευση. Στο Δήμο μας είχαμε μια περισσότερο δυναμική εκπροσώπηση στο ρόλο της αντιπολίτευσης, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων. Και για να είμαι δίκαιη, επειδή δεν θέλω να ακυρώνω την προσπάθεια κανενός, γιατί εδώ είμαστε όλοι για το καλό της Δράμας και των χωριών μας, έγιναν θετικά βήματα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνέβαλα κι εγώ προσωπικά για να γίνουν κάποια από αυτά. Αλλά δεν ήταν αρκετά, δεν ήταν αυτά που περιμέναμε να γίνουν μέσα σε 9 χρόνια, καθυστέρησαν και μας άφησαν στάσιμους για μεγάλο διάστημα. Θα μπορούσαν οι ζωές μας να έχουν πάει μπροστά, τουναντίον η αδράνεια και η αναποφασιστικότητα της παρούσας δημοτικής αρχής έβαλαν τις ζωές μας σε αναμονή κι αυτό κούρασε. Η Κοινότητα Δράμας έβαλε πλάτη για να γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις, έδωσε προτάσεις, στήριξε προτάσεις και απέρριψε όσες έκρινε πως δεν συμβαδίζουν με το κοινό καλό. Αυτό που έλειπε ήταν το όραμα της δημοτικής αρχής που θα απογείωνε σε μια πορεία εξέλιξης τον τόπο. Έλειπε η έγκαιρη αναγνώριση των λανθασμένων αποφάσεων της και η άμεση διόρθωση τους. Έλειπε η επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα της καθημερινότητας του. Δεν άκουσε τους πολίτες και μια δημοτική αρχή οφείλει να ακούει, να δέχεται και να παραδέχεται.
Η παράταξη «Πόλη και Ζωή» δίνει έναν αγώνα για να βγούμε από τα διοικητικά αδιέξοδα που μας έβαλε η παρούσα δημοτική αρχή, έχει δώσει τις μάχες της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και έξω από αυτό. Ήταν δίπλα στους συνδημότες μας, άκουγε και κατέγραφε τους προβληματισμούς, τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση και μπόρεσε να καταρτίσει ένα πρόγραμμα που δίνει λύσεις, απαντήσεις, διεξόδους, σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.
Αυτή τη συνέπεια και τη μεθοδική δουλειά της παράταξης μας, όλων των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, όλων των συνεργατών, αλλά κυρίως του επικεφαλής, του Κυριάκου Χαρακίδη, είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα την επιβραβεύσει και στις κάλπες.

– Η ομάδα της παράταξης αλλά και ο επικεφαλής της Κυριάκος Χαρακίδης, είναι μια ομάδα που εμπνέει ασφάλεια σε έναν υποψήφιο; Ήταν αυτός ένας από τους λόγους που επιλέγετε για ακόμα μια φορά την συμμετοχή σας στην παράταξη «Πόλη και Ζωή»;
– Οι καλές ομάδες κερδίζουν τα παιχνίδια και ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουν τις εντυπώσεις μέσα στον αγώνα, αφήνουν το θετικό αποτύπωμα τους και αποτελούν σημείο συνεχούς αναφοράς. Μια τέτοια ομάδα είναι και η δική μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη που αποτελώ μέλος της. Οι καλές ομάδες έχουν καλούς παίκτες έχουν όμως και καλούς αρχηγούς που συντονίζουν την ομάδα, δίνουν παλμό και μπορούν να ηγηθούν κάθε νέας προσπάθειας. Ένας τέτοιος δυναμικός αρχηγός είναι για την παράταξη «Πόλη και Ζωή» ο Κυριάκος Χαρακίδης. Ενωτικός, δυναμικός, με επιχειρηματικό μυαλό και εμπειρία που μόνο θετικά μπορεί να δώσει στο Δήμο Δράμας. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι ένας ικανός δήμαρχος, τα τρεισήμισι χρόνια που κατείχε τον θεσμικό αυτό ρόλο. Στη θητεία του έγιναν αναλογικά πολύ περισσότερα έργα από όσα έγιναν τα τελευταία εννέα χρόνια από την παρούσα δημοτική αρχή.
Είναι ένας καλός συνεργάτης για όλους μας, ακούει τον καθένα μας, ίσως και περισσότερο από ότι θα περιμέναμε, είναι δεκτικός και πρόθυμος να πάει τις δημιουργικές ιδέες που καταθέτουμε όλοι μέχρι το τέλος, να βρει τρόπους υλοποίησης άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οπότε με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας απαντήσω πως ναι, ο επικεφαλής της παράταξης μας εμπνέει ασφάλεια σε κάθε υποψήφιο που στελεχώνει το ψηφοδέλτιο μας και κάνει πιο εύκολη την απόφαση μας να συνταχθούμε δίπλα του. Δεν θα ήθελα να παραλείψω να πω πως όλοι οι συνυποψήφιοι μου δημιουργούν μια δεμένη ομάδα, που δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι κι αυτή η οργάνωση δημιουργεί μια ασφάλεια που μεταφέρεται και στους συνδημότες μας. Αυτό με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Μαζί, όλη η ομάδα της Κοινότητας Δράμας, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη διαδρομή μας τα τέσσερα αυτά χρόνια»

– Πιστεύετε ότι η αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου θα σηματοδοτήσει θετικές αλλαγές που μέχρι τώρα δεν έχουμε βιώσει; Έχουν γίνει βήματα βελτίωσης της καθημερινότητας μας ή ακόμα είμαστε σε στάδιο διαμόρφωσης των αναπτυξιακών προτάσεων;
– Εάν δεν πίστευα ότι θα σηματοδοτήσει θετικές αλλαγές δεν θα κατέβαινα υποψήφια για να τις διεκδικήσω. Πάντα οι αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο πρέπει να έχουν θετικό πρόσημο στις κοινωνίες και αυτή η προσδοκία κάνει τον προεκλογικό αγώνα όλων μας πιο δημιουργικό, πιο ευχάριστο και πιο έντονο πολλές φορές.
Όπως σας ανέφερα δε μηδενίζω την προσπάθεια κανενός. Αυτό το υπερασπίστηκα με τη στάση μου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς δεν είχα αντιπολιτευτικό ρόλο, αλλά ρόλο ενωτικό, συναινετικό. Ο στόχος ήταν και είναι ένας, το καλό του τόπου. Αυτό σημαίνει ότι για μένα είναι προτεραιότητα οι συνεργασίες, οι συμμετοχικές διαδικασίες, η ομαδική δουλειά.
Έχω αποδείξει μέσα από την ενασχόληση μου σε διάφορα projects ότι η δημιουργία και η λειτουργία των ομαδικών διαδικασιών είναι απόλυτα εναρμονισμένη στη δική μου φιλοσοφία, άλλωστε αποδεικνύεται εκ’ των πραγμάτων ότι είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνιών. Η εμπειρία μου ως μέλος του Εκπαιδευτικού Κύκλου, μέσα από την υλοποίηση επιμορφωτικών, εκπαιδευτικών, διαδραστικών προγραμμάτων στα οποία ο στόχος ήταν τα παιδιά να εκπαιδεύονται στις συλλογικές διαδικασίες, στις ομαδικές εργασίες, μου έδειξε πόσο σημαντική και ουσιαστική για το μέλλον μας είναι η λειτουργία της ομάδας και πόσο καθοριστική για τη διαμόρφωση αυτόνομων και δυναμικών χαρακτήρων είναι η ένταξη μας σε ομάδες.
Οι ομάδες λειτουργούν καλύτερα, πρέπει όμως να συγκροτούνται από τα κατάλληλα άτομα και να έχουν αρχηγούς με ηγετική φυσιογνωμία που θα τις καθοδηγήσει σωστά. Πιστεύω ότι η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει στην «Πόλη και Ζωή» έχει όλα όσα απαιτούνται για να ξεκολλήσει από την διοικητική αδράνεια η Δράμα.

– Υπάρχουν υποψηφιότητες νέων ηλικιακά ανθρώπων και στη δική σας παράταξη. Πιστεύετε ότι έχει έρθει η ώρα της συμμετοχής τους στον πολιτικό στίβο; Είναι επιβεβλημένη η ανανέωση των ψηφοδελτίων και κατ’ επέκταση η ανανέωση στον τρόπο άσκησης της διοίκησης σε κάθε επίπεδο;
– Πιστεύω στην ανανέωση του πολιτικού σκηνικού και αυτό προϋποθέτει για εμένα ανανέωση της πολιτικής σκέψης. Σαφέστατα υπάρχει χώρος για να μπουν στον πολιτικό στίβο νέοι, άφθαρτοι πολιτικά άνθρωποι που μπορούν μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά και θεώρηση των πραγμάτων να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου πολιτικού σκηνικού και κατά συνέπεια ενός νέου κοινωνικού σκηνικού. Νέες, έξυπνες, δημιουργικές, τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων, στοχεύουν σε μια κοινωνία των ίσων ευκαιριών και ελαχιστοποιούν, μέχρι σταδιακά να εξαφανίσουν, φαινόμενα αποκλεισμού συνανθρώπων μας από την ισότιμη ένταξη τους στην κοινωνία μας.
Η νεότερη ηλικία και η εμπειρία μπορούν να έχουν ένα πολύ δημιουργικό πάντρεμα προς όφελος όλων των πολιτών και νομίζω πως έχει έρθει η ώρα που θα ξεκινήσουμε να βιώνουμε τα πολύ θετικά αποτελέσματα αυτής της ανανεωτικής σύμπραξης. Η διοίκηση ενός Δήμου πρέπει να μπορεί να ενσωματώσει κάθε παραγωγικό μυαλό που θέτει εαυτόν στην μάχη της συμμετοχής στα κοινά ενός τόπου.

– Θα ήθελα κλείνοντας να σας ρωτήσω γιατί να επιλέξουν οι ψηφοφόροι την ομάδα της «Πόλης και Ζωής» και γιατί συγκεκριμένα εσάς;
-Γιατί η παράταξη «Πόλη και Ζωή» έχει δώσει δείγματα καλής γραφής στη διοίκηση του Δήμου, έχει αφήσει σημαντικό έργο στα μόλις τρεισήμισι χρόνια που ανέλαβε τη διοίκηση και έχει αποδείξει ότι εργάζεται ακούραστα για το καλό του Δήμου ακόμα και από τη θέση της αντιπολίτευσης. Γιατί ο επικεφαλής της παράταξης μας, Κυριάκος Χαρακίδης, έχει αποδείξει ότι οι θεσμικοί ρόλοι τους οποίους έχει αναλάβει, είναι θέσεις τιμής αλλά και ευθύνης και έχει δουλέψει πολύ για να ανταποκριθεί στους ρόλους αυτούς, με σεβασμό και υπευθυνότητα και για το αξίωμα που υπηρετεί, αλλά κυρίως για τους πολίτες που υπηρετεί. Γιατί έχει αποδείξει ο ίδιος, αλλά και όλη η ομάδα, ότι εκπροσωπούν όλους τους Δραμινούς και όλες τις Δραμινές και όχι μόνο όσους τους ψήφισαν, δεν διχάζουν και δεν δημιουργούν στρατόπεδα αδιέξοδων αντιπαλοτήτων στη δραμινή κοινωνία. Γιατί η παράταξη μας έχει όραμα και πρόγραμμα κοστολογημένο και άμεσα εφαρμόσιμο από την επόμενη μέρα των εκλογών.
Γιατί κι εγώ αποτελώ μέλος αυτής της δεμένης ομάδας κι έχω αποδείξει την προσφορά και τη δουλειά μου τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος της Κοινότητας Δράμας, αλλά και μέσα από την προσωπική και επαγγελματική μου διαδρομή. Γιατί αγαπώ τον τόπο μου όπως κάθε συνδημότης και συνδημότισσα μου που θέλει ο τόπος αυτός να γίνει ακόμα καλύτερος. Γιατί κι εγώ θα συνεχίσω να δίνω προσωπικούς αγώνες για να μη πέσει η Δράμα στις διοικητικές «λακκούβες» που άνοιξε η αδιαφορία και η αδράνεια της παρούσας δημοτικής αρχής.
– Σας ευχαριστώ πολύ για την ενδιαφέρουσα συζήτηση και σας εύχομαι καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

οκτώ + 9 =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας