30.9 C
Drama
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦροντιστήρια Χρ. Ελευθεριάδη – 27 χρόνια μόνο επιτυχίες!

Φροντιστήρια Χρ. Ελευθεριάδη – 27 χρόνια μόνο επιτυχίες!

Το φροντιστήριό μας από το 1997, επί 27 συνεχή έτη, παρέχει τις διδακτικές του υπηρεσίες σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου στον νομό της Δράμας.

Συμπληρώνοντας σχεδόν τρεις δεκαετίες λειτουργίας θεωρήσαμε σκόπιμο και χρήσιμο να σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα μας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Γ΄ Λυκείου

Το βασικό – κεντρικό μας μάθημα στο οποίο υπάρχει απόλυτα εξειδικευμένη διδασκαλία είναι οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που είναι μάθημα βαρύτητας του οικονομικού προσανατολισμού.

Σε αυτό το μάθημα, όλα τα παραπάνω χρόνια φοίτησαν περισσότεροι από 2800 μαθητές με περισσότερες από 2000 άριστες βαθμολογίες και περισσότερους από 2500 επιτυχόντες σε πανεπιστημιακές, στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.

Όπως αντιλαμβάνεστε σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέτυχαν άριστη βαθμολογία (πάνω από 18) και 9 στους 10 πέρασαν σε κάποια σχολή τις προτίμησής τους.

Το εν λόγω μάθημα διδάσκεται 6 ώρες την εβδομάδα, αποκλειστικά από τον έμπειρο οικονομολόγο – καθηγητή κ. Ελευθεριάδη σε κλειστά ομοιογενή τμήματα 4 ατόμων με αδύναμους, μέτριους και άριστους μαθητές.

Σε κάθε διαφορετικό τμήμα ίδιας δυναμικότητας ακολουθείται διαφορετική εκπαιδευτική τακτική και μεθοδολογία για καλύτερο βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Κάθε εβδομάδα γράφετε ένα τεστ θεωρίας και κάθε μήνα συνολικό διαγώνισμα στα πρότυπα των πανελληνίων εξετάσεων. Μετά από κάθε διαγώνισμα υπάρχει συνάντηση μαθητή – καθηγητή για να εντοπιστούν λάθη, παραλήψεις και για να γίνουν τυχόν διορθωτικές κινήσεις. Για όλα αυτά βέβαια ενημερώνονται και οι γονείς σε τακτικές προγραμματισμένες συναντήσεις.

Σχεδόν ίδια διαδικασία με μικρές παραλλαγές ακολουθείται στον Προγραμματισμό, στα Μαθηματικά και την Έκθεση, δηλαδή και στα υπόλοιπα μαθήματα του Οικονομικού Προσανατολισμού.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι το φροντιστήριό μας εξειδικεύεται γενικότερα στα μαθήματα του οικονομικού προσανατολισμού και ειδικότερα στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Σχηματίζονται βέβαια τμήματα και στους άλλους δύο προσανατολισμούς, τον Θετικό και τον Ανθρωπιστικό με διδασκαλία από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Β΄ Λυκείου

Στην Β΄ Λυκείου διδάσκεται όλη η ύλη όλων των μαθημάτων του Θετικού και Ανθρωπιστικού Προσανατολισμού.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ύλη της Β΄ Λυκείου που είναι απαραίτητη για τις πανελλήνιες εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου και παράλληλα, σε επιπλέον ώρες, διδάσκεται και μέρος της ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου.

Ειδικά για τους μαθητές που είναι σίγουρη ότι στην Γ΄ Λυκείου θα ακολουθήσουν τον Οικονομικό Προσανατολισμό διδάσκονται παράλληλα με τα Μαθηματικά και την Έκθεση της Β΄ Λυκείου ο Προγραμματισμός και οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Γ΄ Λυκείου καλύπτοντας ολόκληρη την ύλη των δύο αυτών μαθημάτων. Έτσι οι μαθητές προετοιμάζονται μια τάξη νωρίτερα στα δύο αυτά μαθήματα.

Για όσους μαθητές δεν έχουν επιλέξει ποιον προσανατολισμό θα ακολουθήσουν στην Γ΄ Λυκείου ακολουθείται συνδυαστικό πρόγραμμα μαθημάτων από δύο προσανατολισμούς στην ίδια τιμή.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι στο φροντιστήριό μας η προετοιμασία της
Γ΄ Λυκείου ξεκινά οργανωμένα και συστηματικά από την Β΄ Λυκείου.

Α΄ Λυκείου και Γυμνάσιο

Στην Α΄ Λυκείου και το Γυμνάσιο το φροντιστήριό μας επιδιώκει με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο ο μαθητής να εμπεδώσει τα βασικά στοιχεία της ύλης στα βασικά μαθήματα όπως είναι τα Μαθηματικά, η Φυσική, η Χημεία, η Έκθεση και τα Αρχαία.

Δηλαδή να αποκτήσει την υποδομή και τις βάσεις στα παραπάνω μαθήματα που είναι απαραίτητα για την επιτυχή του πορεία στις επόμενες τάξεις και κυρίως στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι στο φροντιστήριό μας επιδιώκεται η εμπέδωση από τον μαθητή των βασικών αρχών στα βασικά μαθήματα.

Παράλληλα στο Φροντιστήριό μας

  • Διαμορφώνουμε φιλικό κλίμα με τους μαθητές μας ώστε να αισθάνονται το φροντιστήριο σαν το δεύτερο σπίτι τους.

• Διδάσκουμε σε ένα υπερσύγχρονο, ανακαινισμένο φροντιστηριακό χώρο.

• Απομυθοποιούμε τις εξετάσεις για να περιορίσουμε την πίεση στους μαθητές μας.

• Λειτουργούμε πάντα με μέθοδο και πρόγραμμα.

• Δίνουμε εκπαιδευτικά και οικονομικά κίνητρα στους μαθητές μας για αύξηση της απόδοσής τους.

• Τους στηρίζουμε συναισθηματικά σε κάθε δύσκολη φάση που περνάνε κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

• Διοργανώνουμε κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις για την τόνωση του οικογενειακού κλίματος στο φροντιστήριο.

Γ. Ζερβού 28, 2ος όροφος (δίπλα στην πρώην Στρατολογία) Δράμα
Τηλ. 25210 20300 / 6945 591 724

Facebook: Φροντιστήρια Οικονομίας Χρ. Ελευθεριάδη
Instagram: economy_eleftheriadis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + 2 =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας