19.3 C
Drama
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γιάννης Μπαντής

«Τα έργα θα συνεχίσουν να γίνονται διότι υπάρχουν νέες ιδέες, νέες προτάσεις, όρεξη για δουλειά και ένας έμπειρος τιμονιέρης»

Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων
Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Δράμας Νέας Δημοκρατίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Ενώνουμε τη Δράμα»

Ο Γιάννης Μπαντής είναι Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων. Πτυχιούχος καθηγητής Θεολογίας ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό στο τμήμα Ιστορικής Θεολογίας.
Πτυχιούχος Βυζαντικής Μουσικής και Ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό Κουδουνίων. Εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Δράμας, στο τμήμα υπηρεσιών. Ιδρυτικό μέλος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο εκλεγμένων Επιμελητηριακών Ασφαλιστικών Συμβούλων. Καταρτίστηκε σε θέματα ειδικής Αγωγής κ Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Διαθέτει Βεβαίωση σπουδών Νοηματικής γλώσσας & γραφής Braille. Αντιπρόεδρος στην ΔΗΜ.Τ.Ο Δράμας της Νέας Δημοκρατίας. Μέλος στον Σύλλογο Ποντίων Δράμας «ΚΟΜΝΗΝΟΙ» και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαδικού.
Υπήρξε στο παρελθόν Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα».
Με τον Γιάννη Μπαντή είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

– κ. Μπαντή, οι μέρες περνάνε και είμαστε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Τι σας ώθησε να είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;
– Είμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια ενεργός πολίτης και με ενδιέφερε ο χώρος της πολιτικής ευρύτερα. Η υποψηφιότητά μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές προήλθε από την διάθεσή μου να βοηθήσω το Δήμο μου, να διευκολύνω την καθημερινότητα των συμπολιτών μου.
Δεν κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου αλλά και τους συμπολίτες μου.
Θα συνεχίσω να ζω εδώ που γεννήθηκα, εδώ που μεγάλωσα και πήγα σχολείο, εδώ που έκανα την δικιά μου οικογένεια, εδώ που εργάζομαι.
Πιστεύω στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, γιατί μόνο με ενεργή την κοινωνία θα πάμε μπροστά.

«Πιστεύω στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, γιατί μόνο με ενεργή την κοινωνία θα πάμε μπροστά»

– Γιατί με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο και την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα»;
– Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Χριστόδουλου Μαμσάκου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» που διοικεί το Δήμο Δράμας.
Ο Χριστόδουλος Μαμσάκος έχει αποδείξει στην πράξη ότι τηρεί τις δεσμεύσεις του και έχει να επιδείξει ένα τεράστιο έργο τόσο στην πόλη όσο και στις Κοινότητες του Δήμου.
Εμβληματικά και μεγάλα έργα όπως η Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη στην οδό 19ης Μαΐου, το Κολυμβητήριο, ο Παιδικός Σταθμός στη Χελμού, τα έργα σε σχολικές μονάδες, οι παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΔ δεκάδων εκατομμυρίων, οι εντάξεις των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου, η ανάπλαση του Περιφερειακού Κορυλόβου καθώς και πολλά άλλα, δείχνουν περίτρανα ότι η παράταξή μας και θέλει και μπορεί.
Έγιναν έργα σε όλο τον Δήμο μας. Και θα συνεχίσουν να γίνονται διότι υπάρχουν νέες ιδέες, νέες προτάσεις, όρεξη για δουλειά και ένας έμπειρος τιμονιέρης.
Φυσικά μέτρησε στην απόφασή μου και η ανθρωπιά του δημάρχου μας, η σεμνότητα, το ήθος και η ευπρέπειά του.

«Το έργο και το όραμα της δημοτικής μας αρχής πρέπει να συνεχισθεί! Δεν είναι ώρα για άστοχα πειράματα και επιλογές»

– Πώς κρίνετε συνολικά το έργο της δημοτικής αρχής;
– Τα όσα προανέφερα στον τομέα των έργων αναδεικνύουν το τεράστιο έργο της δημοτικής μας αρχής. Φυσικά έγιναν πολλές παρεμβάσεις και σε άλλους τομείς, όπως στην Κοινωνική πολιτική, στην στήριξη των ευπαθών ομάδων, των ΑμεΑ, στον χώρο του πολιτισμού, της Παιδείας και του Αθλητισμού.
Παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώσαμε έχουμε να επιδείξουμε ένα μεγάλο έργο σε όλους τους τομείς.

– Ποιοι οι στόχοι και οι προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία;
– Η δημοτική μας αρχή έχει ένα ολοκληρωμένο όραμα για την επόμενη πενταετία. Η συνέχιση της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που θα αναβαθμίσει το Κέντρο της πόλης μας. Περιλαμβάνει την ανάπλαση του Δημοτικού κήπου, της Πλατείας Ελευθερίας και της οδού Εθνικής Αμύνης ως τον Σταθμό.
Μια από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές εταιρείς η Foster+Partners σχεδιάζει το ΒΑΑ 2. Είναι μια δωρεά της εταιρείας Raycap την οποία και ευχαριστώ ως πολίτης της Δράμας.
Επίσης η δημιουργία του Διεθνούς Οπτικοακουστικού Κέντρου στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ ΑΜΘ που μετατρέπει την Δράμα, σε Ευρωπαϊκό κόμβο του θεάματος και της μουσικής.
Φυσικά πολύ σημαντικά έργα είναι η ολοκλήρωση των έργων των κερκίδων και του Προπονητηρίου του Δημοτικού Σταδίου, η Ανάπλαση του Περιφερειακού Κορυλόβου, η ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου, του Παιδικού Σταθμού της Χελμού και άλλα…

«Η Δράμα θέλει σιγουριά και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί ο Χριστόδουλος Μαμσάκος και η παράταξή μας “Ενώνουμε τη Δράμα”»

– Ποιο το μήνυμά σας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;
– Οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας. Είναι μια εκλογική μάχη, που θα κρίνει την πορεία του τόπου μας. Το έργο και το όραμα της δημοτικής μας αρχής πρέπει να συνεχισθεί! Δεν είναι ώρα για άστοχα πειράματα και επιλογές.
Η Δράμα θέλει σιγουριά και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί ο Χριστόδουλος Μαμσάκος και η παράταξή μας «Ενώνουμε τη Δράμα».
Σε προσωπικό επίπεδο ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου με μεγάλο σεβασμό. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, έτσι ώστε να συμβάλλω στην καθημερινή προσπάθεια για τον Δήμο που όλοι προσδοκούμε.
Έχω πολύ όρεξη και αγάπη για τον τόπο μου. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Να σας ευχαριστήσω για την ωραία συζήτηση. Εύχομαι να έχουμε έναν ήρεμο, χωρίς ακρότητες προεκλογικό αγώνα. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε μαζί με σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Ενώνουμε τη Δράμα, με θέληση, διαφάνεια, συνέπεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

τρία × πέντε =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας