23.7 C
Drama
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Γιάννης Παντούδης

«Να απαγκιστρωθούμε από την στασιμότητα που υπάρχει στο Δήμο μας»

Υπάλληλος Φαρμακείου /
Πρόεδρος Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Δράμας /
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δράμας «Πόλη+Ζωή»

Να απαγκιστρωθούμε από την στασιμότητα που υπάρχει στο Δήμο μας και να λύσουμε προβλήματα της καθημερινότητας κάθε πολίτη, αναφέρει ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πόλη+Ζωή», Γιάννης Παντούδης.
Τονίζει ότι υπάρχει όρεξη και εμπειρία στην παράταξη και στην παρούσα χρονική στιγμή διοίκηση του κ. Χαρακίδη μπορεί να δώσει ανάπτυξη και προοπτική στον Δήμο της Δράμας.

– κ. Παντούδη δηλώνεται παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Κυριάκου Χαρακίδη…
– Δεύτερη φορά υποψήφιος με την παράταξη «Πόλη+Ζωή» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κυριάκο Χαρακίδη. Διεκδικούμε και πάλι το Δήμο Δράμας έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που θα έρθουμε αντιμέτωποι, έχοντας την εμπειρία και το πρόγραμμα να το κάνουμε.

– Ικανοποιημένος από την πορεία της παράταξης «Πόλη+Ζωή» στο Δημοτικό Συμβούλιο;
– Η παράταξη μας έδειξε την τετραετία δυναμική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και απόδειξη αυτού είναι οι προτάσεις που θέσαμε και πέρασαν από αυτό σε μια σειρά από προβλήματα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι υπήρξαμε σοβαρή αντιπολίτευση με αντιπροτάσεις συνέπειας που επικροτηθήκαν και ψηφίστηκαν και από άλλες παρατάξεις ούσες πιο ολοκληρωμένες και πιο στοχευμένες.

«Το έργο της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαμσάκου είναι ανεπαρκές στο σύνολο του»

– Το περιβάλλον είναι εντελώς διαφορετικό σε αυτές τις εκλογές. Έχουμε αλλαγή επικεφαλής στην παράταξη «Project για τη Δράμα» και μία νέα παράταξη με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Πιστεύεται ότι σας ευνοούν αυτές οι εξελίξεις;
– Οι όποιες εξελίξεις και αν έρχονται αν ευνοούν ή όχι κάποια παράταξή το μαθαίνουμε στο τέλος όταν θα έρθουν οι ψηφοφόροι στις κάλπες. Όσο αφορά τις δύο παρατάξεις, το «Project» έχει για επικεφαλής μία πολύ αξιόλογη γιατρό που δίνει κάθε μέρα μάχη με τους ασθενείς της αλλά όσο αφορά το πολίτικο κομμάτι πιστεύω ότι υστερεί. Δεν είμαι βέβαιος εάν έχει ισχυρή βούληση αλλά και ικανότητα να φανεί αντάξια των προσδοκιών που έχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες σε ότι αφορά τα προβλήματα που τους απασχολούν. Αυτό απορρέει και από την μη τακτική της παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όσο αφορά τον κύριο Παπαδόπουλο, εδώ δεν έχουμε κάτι καινούργιο που ο ίδιος ευαγγελίζεται. Έχουμε έναν επικεφαλή που είναι 20 χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή της πόλης και νομίζω έχει δώσει τα δείγματα του και ως αντιδήμαρχος στην θητεία του με τον κ. Μαμσάκο στα πέντε χρόνια ως αντιδήμαρχος και σε άλλες θέσεις όπως Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ και της ΔΕΥΑΔ αλλά και σαν Αντιπεριφερειάρχης.

– Πώς κρίνετε συνολικά το έργο της δημοτικής αρχής του κ. Μαμσάκου;
– Το έργο της Δημοτικής Αρχής είναι ανεπαρκές στο σύνολο του, με τον κόσμο να έχει πολλά παράπονα για την καθαριότητα, την κατάσταση των δρόμων που σε πολλές περιπτώσεις είναι επικίνδυνοι, τον χρόνο εκτέλεσης των έργων, με πιο πρόσφατο να αφορά την ανάπλαση, αλλά και το Δημοτικό Στάδιο. Να σας αναφέρω προσωπικά ότι στη γειτονιά που μένω στην περιοχή του προφήτη Ηλία, τα τελευταία εννέα χρόνια ο κάδος έχει πλυθεί μετρημένες φορές, Για μένα η καθαριότητα είναι σε υψηλή προτεραιότητα μέριμνας για ευνόητους λόγους.

«Η “Πόλη+Ζωή” σε 3,5 χρόνια, και μέσα στα μνημόνια, υλοποίησε έργα που τα χαίρονται οι Δραμινοί»

– Αν κάνατε μια ιεράρχηση, ποια πιστεύετε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο της Δράμας;
– Θα τα επαναλάβω επιγραμματικά. Πρώτα η καθαριότητα, δεύτερο η κατάσταση του οδικού δικτύου, τρίτο ο χρόνος εκτέλεσης έργων και οι κακοτεχνίες που υπάρχουν στην αποκατάσταση των έργων. Τέλος, η έλλειψη φωτισμού σε πάρα πολλές περιοχές της πόλης που καταλήγει να είναι και επικίνδυνη. Περιμένουμε εδώ και πολλά χρόνια την αλλαγή με λάμπες Led αλλά ακόμη περιμένουμε, πλην ελαχίστων παρεμβάσεων οι οποίες ναι μεν ήρθαν πλην όμως έπειτα από πολλά χρόνια. Άλλωστε δεν ανέβαλε τώρα η δημοτική αρχή. Διανύει δεύτερη θητεία, θα έπρεπε ήδη η πλειοψηφία των οδικών αρτηριών να φωτίζεται με led ή ηλιοσυσσωρευτές.

– Θα θέλατε πολύ συνοπτικά να μας περιγράψετε τις δικές σας θέσεις για το αύριο του Δήμου Δράμας και τον τρόπο διοίκησης του;
– Οι θέσεις μας είναι τα έργα που έχουμε στο πρόγραμμά μας και είναι πολλά, όπως ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση μας, όπου κατά κοινή ομολογία ήταν η πιο παραγωγική και πετυχημένη των τελευταίων ετών.
Επιγραμματικά κάποια από έργα που προγραμματίζουμε να υλοποιήσουμε είναι: Ανάπλαση γέφυρας «Ζώνκε», πολυώροφο πάρκινγκ στον «Μασούτη», υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία δικαστηρίων, ανάπλαση πλατείας και πολλά άλλα που θα ανακοινωθούν από τον Κυριάκο Χαρακίδη.

«Υπάρχει όρεξη, εμπειρία και στην παρούσα χρονική στιγμή, με την κατάσταση της οικονομίας βελτιωμένη, είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε όλα τα έργα που έχουμε στο πρόγραμμά μας»

– Ποιο το διακύβευμα των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών;
– Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι σίγουρα να απαγκιστρωθούμε από την στασιμότητα που υπάρχει Δήμο μας και να λύσουμε προβλήματα της καθημερινότητας κάθε πολίτη. Φυσικά η επίλυση των προβλημάτων αυτών και η προοπτική που μπορεί να έχει πόλη μας, για ένα καλύτερο αύριο, καθώς δεν της λείπει τίποτα σε φυσικό τοπίο και όχι μόνο, ώστε να γίνει πόλος έλξης τουριστών, η επιλογή είναι η παράταξη «Πόλη+Ζωή».

– Γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν την παράταξη «Πόλη+Ζωή»;
– Ο κυριότερος λόγος που πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες του Δήμου την παράταξη μας είναι τα υλοποιημένα έργα που είναι πολλά και μέχρι και σήμερα τα χαίρονται οι δημότες μας. Υλοποιήθηκαν σε 3,5 χρόνια με μνημόνια και πολλά άλλα προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Υπάρχει όρεξη, εμπειρία και στην παρούσα χρονική στιγμή, με την κατάσταση της οικονομίας βελτιωμένη, είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε όλα τα έργα που έχουμε στο πρόγραμμά μας.

– κ. Παντούδη σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή συνέχεια στον προεκλογικό σας αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

εννέα − 7 =

spot_img
- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας