35.9 C
Drama
Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Γιώργος Μουχτάρης

«Ο Δήμος Δράμας χρειάζεται στο τιμόνι έναν καπετάνιο που θα είναι εκεί και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα»

Συνοριακός φύλακας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Επανεκκίνηση για τη Δράμα»

Ο Γιώργος Μουχτάρης είναι Δημοτικός Σύμβουλος και διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των Δραμινών. Θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή λείπει ο καπετάνιος από το τιμόνι του Δήμου Δράμας και προσβλέπει ότι η επομένη των εκλογών, εφόσον η παράταξή του εκλεγεί στη διοίκηση του Δήμου Δράμας με Δήμαρχο το Γιώργο Παπαδόπουλο, θα σηματοδοτήσει την Επανεκκίνηση για τη Δράμα.

Ποιος είμαι;
Ονομάζομαι Μουχτάρης Γιώργος και η καταγωγή μου είναι από τον Ξηροπόταμο Δράμας.
Το επάγγελμά μου είναι συνοριακός φύλακας στο Παρανέστι Δράμας όπου και υπηρετώ.
Έχω τελειώσει Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο Α.Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας ενώ τώρα φοιτώ σε τμήμα του Δ.Ι.Π.Α.Ε για απόκτηση δεύτερου πτυχίου.
Την περασμένη εκλογική διαδικασία και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2019 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας ενώ από τον Μάιο 2022 κατέχω την θέση του οργανωτικού γραμματέα στο σωματείο των Συνοριακών Φυλάκων Δράμας και παράλληλα είμαι αντιπρόσωπος του σωματείου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων.
Τέλος η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με οδήγησε στο να γίνω προπονητής ποδοσφαίρου σε αναπτυξιακά τμήματα υποδομής.

Γιατί συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές;
Συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ακριβώς επειδή ζω και εργάζομαι στην πόλη της Δράμας και καθημερινά συναντώ όπως όλοι μας, το κενό και την αδιαφορία της διοίκησης. Είναι κοινή ομολογία πλέον ότι η πόλη μας έχει μείνει πολλά βήματα πίσω σε διάφορους τομείς όπως στον αθλητισμό, στην παιδεία, στην οργάνωση, στις υποδομές και γενικά στον τρόπο διοίκησης.

Γιατί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο;
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια από όποια θέση και αν έχει υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση ότι μπορεί να βγάλει εις πέρας όποιο έργο του έχει ανατεθεί.
Έχει την εμπειρία και την όρεξη που χρειάζεται για να νοικοκυρέψει τον Δήμο της Δράμας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πολίτες, σε επίπεδο Δήμου αλλά και Περιφέρειας, αναγνωρίζουν το έργο του, τον ψηφίζουν διαχρονικά και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τον τοποθετούν στις πρώτες θέσεις.
Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνει καλά και ο κόσμος που είναι ο πιο αυστηρός κριτής τον επιβραβεύει διαρκώς.
Στις 8 Οκτώβρη πιστεύω ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο.

Αρκούν αυτά τα χαρακτηριστικά για να διοικήσει κάποιος ένα Δήμο;
Ο Δήμος Δράμας χρειάζεται στο τιμόνι έναν καπετάνιο που θα είναι εκεί και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.
Ο κ. Παπαδόπουλος ως Αντιπεριφερειάρχης διαχειρίστηκε πολύ κρίσιμες καταστάσεις άνευ προηγουμένου και έδωσε λύσεις. Κάποιοι κύριοι της νυν διοίκησης του Δήμου σε κρίσιμα θέματα που θα έπρεπε να δηλώσουν ΠΑΡΩΝ και να πάρουν θέση, έλλειπαν επανειλημμένα στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν την ΔΕΠΑΝ και το καράβι έπλεε ακυβέρνητο.
Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο επόμενος Δήμαρχος να είναι δίπλα στα προβλήματα και στους πολίτες και όχι στα δύσκολα να βρίσκει προφάσεις για να μην επωμιστεί πολιτικό κόστος. Οπότε πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται η διοίκηση του Δήμου σήμερα θα το βρει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Πως κρίνεις την διοίκηση Μαμσάκου;
Η διοίκηση του κ. Δημάρχου θεωρώ ότι απέτυχε και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Αν αναλογιστούμε το πόσοι συνεργάτες του έχουν αποχωρήσει από το 2014 έως σήμερα και πόσα κορυφαία στελέχη του έχουν απομακρυνθεί από δίπλα του θα καταλάβουμε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο πολιτικό.
Προσωπικά από 2019 που βρίσκομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο διαπιστώνω ότι η διοίκηση είναι προβληματική και συμπαρασύρει μια σειρά από λειτουργίες οι οποίες είτε γίνονται λάθος είτε δεν γίνονται καθόλου.
Αυτό δεν το ισχυρίζομαι μόνο εγώ. Είναι μία κοινή ομολογία πολιτών, προέδρων τοπικών κοινοτήτων, δημοτικών συμβούλων αλλά κυρίως είναι ομολογία δημοτικών υπαλλήλων που είναι οι άμεσοι συνεργάτες της δημοτικής αρχής.
Δεν μπορεί να έχουν φύγει τόσοι υπάλληλοι σε άλλους δήμους με την κινητικότητα και στον δικό μας να μην επιθυμεί να έρθει κανείς.
Δεν μπορεί εν έτη 2023 να υπάρχουν φαινόμενα εργασιακού μπούλινγκ σε δημοτικούς υπαλλήλους που μάλιστα αναγκάζονται να καταφύγουν στην δικαιοσύνη.
Ο λόγος λοιπόν είναι προφανής. Η διοίκηση απέτυχε και μαζί της συμπαρέσυρε τα ζωτικά της όργανα που είναι οι υπάλληλοι της.

Η επόμενη μέρα εφόσον αναλάβετε τη διοίκηση του Δήμου;
Η επόμενη μέρα θα είναι μια μέρα ελπίδας για όλους του Δραμινούς.
Μία μέρα η οποία πραγματικά θα σηματοδοτήσει την Επανεκκίνηση του Δήμου, μία μέρα που η σκληρή δουλειά θα χαρακτηρίζει όλα τα στελέχη της παράταξής μου, μία μέρα στην οποία οι πράξεις θα μιλάνε από μόνες τους και δεν θα χρειάζεται φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες θα προβάλουν το όποιο έργο.
Αλλά κυρίως θα είναι μία μέρα αλλαγής του τρόπου διοίκησης.
Πολίτες, δημοτικοί υπάλληλοι και πολιτικοί προϊστάμενοι θα λειτουργούν σύσσωμοι για έναν σκοπό.
Και όταν λέω πολίτες δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στους δημότες που στηρίξανε την προσπάθεια μας. Αναφέρομαι σε όλο τον κόσμο.
Οι εκλογές είναι μία μέρα και μόνο. Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το κοινό καλό.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά σας;
Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα εφαρμοστούν στο σύνολο της επικράτειας του Δήμου.
Στόχος μας είναι να μην υπάρχει καμία γειτονιά και καμία κοινότητα παραγκωνισμένη αλλά και κανένας πολίτης αβοήθητος.
Το προεκλογικό πρόγραμμα για εμάς θα είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων.

Γιατί να ψηφίσω Επανεκκίνηση για την Δράμα;
Οι λόγοι για να ψηφίσει κάποιος Επανεκκίνηση για την Δράμα είναι απλοί αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντικοί.
Αρχικά, η παράταξη μου αποτελείται από νέους ανθρώπους με γνώσεις και όρεξη για προσφορά οι οποίοι κατάγονται από όλα τα κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά στρώματα.
Η παράταξή μου επίσης δεν έχει εξαρτήσεις από κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα σε αντίθεση με άλλες παρατάξεις οι οποίες εκλιπαρούν για κάποια ενδεχόμενη στήριξη.
Τέλος, είναι κοινή ομολογία ότι ο αρχηγός της «Επανεκκίνησης» Γιώργος Παπαδόπουλος είναι κοινά αποδεκτός στο σύνολο των ανθρώπων που βρίσκονται σε διαφορετικές παρατάξεις κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο αρχηγό δημοτικής παράταξης στην Δράμα.

Γιατί να ψηφίσει εσένα ο Δραμινός;
Είναι μια ερώτηση που πιστεύω πως όλοι οι υποψήφιοι απαντούν το ίδιο.
Εγώ δεν θέλω να πω τα ίδια. Θα σημειώσω απλά πως όποιος θέλει να βρει λόγο για να με ψηφίσει μπορεί να ανατρέξει σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, να δει τις θέσεις μου, τις προτάσεις μου και όλες τις ιδέες που έχω καταθέσει. Νομίζω ότι πρέπει ο πολίτης να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το ποιος είναι ικανός, ποιος ενδιαφέρεται ανιδιοτελώς για την πόλη και τις κοινότητές της και τέλος ποιος ήταν δίπλα του στα προβλήματα που αντιμετώπιζε τέσσερα χρόνια και όχι ψηφοθηρικά τον τελευταίο διάστημα.
Κλείνοντας, θέλω ο κόσμος της Δράμας να γνωρίζει ότι όπως κάνω από το 2019 αδιάκοπα μέχρι και σήμερα, θα τιμήσω αυτούς που με ψήφισαν, αλλά και αυτούς που για κάποιους λόγους ίσως δε θα μπορέσουν, με την προσπάθεια μου για έναν καλύτερο Δήμο για όλους.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους όλων των παρατάξεων.
Καλό αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − eleven =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας