28.2 C
Drama
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Γιώργος Σαλτίδης

Η ομορφιά και η αισθητική στα καλύτερά της

Γυμναστής / Ιδιοκτήτης Κέντρου Αισθητικής «Estet-Spa»

Συνέντευξη Βαγγέλης Ελευθεριάδης / Φωτογραφίες Βασίλης Κοβλακάς

Ο Γιώργος Σαλτίδης, είναι ιδιοκτήτης του υποδειγματικού ΚέντρουΑισθητικής «Estet-Spa» το οποίο φέτος συμπλήρωσε 12 χρόνια λειτουργίας.
Είναι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας και πιστεύει ότι ο τομέας της άθλησης και ενός καλαίσθητου και υγιούς σώματος είναι στοιχεία αλληλένδετα με την ομορφιά και την ωραία αισθητική του προσώπου και αντίστοιχα του σώματος.
Το «Estet spa» προσφέρει υπηρεσίες και μεθόδους σύγχρονης αισθητικής προσώπου-σώματος, εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πάντα πρόθυμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών.

– κ. Σαλτίδη, έχετε σπουδάσει γυμναστική ακαδημία πως ξεκινήσατε η ιδέα της δημιουργία του Κέντρου Αισθητικής «Estet-Spa».
– Ο τομέας της άθλησης και ενός καλαίσθητου και υγιούς σώματος είναι στοιχεία αλληλένδετα με την ομορφιά και την ωραία αισθητική του προσώπου και αντίστοιχα του σώματος …οπότε ήταν κάτι που ξεκίνησα παράλληλα με το επάγγελμα του personal trainer που ασκούσα εκείνο το διάστημα.

«Αποφάσισα να επιχειρήσω στον κόσμο της αισθητικής και με το πέρασμα 12 χρόνων φάνηκε σωστή και επιτυχημένη επιλογή»

– Η απόφασή σας αυτή ξάφνιασε του οικείους σας;
– Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η οποία δεν ξάφνιασε, καθώς το επιχειρείν ήταν ανέκαθεν πρωταρχικός ρόλος στην μελλοντική μου επαγγελματική εξέλιξη. Αποφάσισα να επιχειρήσω στον κόσμο της αισθητικής και με το πέρασμα 12 χρόνων φάνηκε σωστή και επιτυχημένη επιλογή.

– Σε ποιούς τομείς – κλάδους αναφέρονται οι υπηρεσίες ομορφιάς που προσφέρει το «Estet-Spa»;
– Το «Estet spa» προσφέρει υπηρεσίες και μεθόδους σύγχρονης αισθητικής προσώπου-σώματος. Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας που παρέχουμε είναι: περιποίηση των άκρων μανικιούρ-πεντικιούρ, θεραπείες αδυνατίσματος και ανάπλασης σώματος, θεραπείες για την κυτταρίτιδα, αποτρίχωση σώματος με τη μέθοδο της φωτόλυσης, της ριζικής αλλά και της κλασικής αποτρίχωσης με κερί, την νέα μέθοδο τοποθέτησης eyelash extensions βλεφαρίδες, καθαρισμό προσώπου, μεσοθεραπεία για ανάπλαση του δέρματος του προσώπου με εξειδικευμένες κρέμες και εφαρμογή μηχανημάτων, σχηματισμό φρυδιών, solarium για γρήγορο μαύρισμα σώματος, καθώς και υπηρεσίες χαλάρωσης και αναζωογόνησης με χώρο υδρομασάζ, τζακούζι, σάουνα και χαμάμ, όπως και χαλαρωτικού μασάζ
Επίσης επαγγελματικό μακιγιάζ προσώπου καθώς και νυφικό μακιγιάζ συνδυαστικά με πλήρες πακέτο καθαρισμού, περιποίησης και ενυδάτωσης προσώπου.

– Η πορεία του Κέντρου Αισθητικής χαρακτηρίζεται πλήρως επιτυχημένη. Ποιά είναι κατά την άποψή σας τα σημεία υπεροχής του «Estet-Spa»;
– Είμαστε ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πάντα πρόθυμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών.

– Ο χώρος είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος, έχει λάμψη, αποπνέει ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής . Επιτρέψτε μου να ρωτήσω αν αυτό έχει κάποια σχέση με τις τιμές σας.
– Με σεβασμό στον πελάτη προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές και εγγυόμαστε σίγουρα αποτελέσματα σε ότι αναλαμβάνουμε θέλοντας να προσθέσουμε ακόμα περισσότερη ομορφιά στη καθημερινότητα τους, και όλα αυτά πραγματεύονται σε έναν καλαίσθητο και προσιτό χώρο, όπου ο πελάτης θα νιώσει όμορφα, οικεία και κυρίως θα χαλαρώσει.

– Πως ενημερώνεστε εσείς αλλά και το προσωπικό σας για τις νέες τάσεις στο χώρο της αισθητικής;
– Δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέες καινοτόμες μεθόδους αισθητικής καθώς και να εκπαιδεύεται το προσωπικό με σεμινάρια σε νέες τεχνικές και μεθόδους που προστάζει συνεχώς ο χώρος της ομορφιάς.

«Δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέες καινοτόμες μεθόδους αισθητικής καθώς και να εκπαιδεύεται το προσωπικό με σεμινάρια σε νέες τεχνικές και μεθόδους που προστάζει συνεχώς ο χώρος της ομορφιάς»

– Τα τελευταία χρόνια είναι πολλοί και άνδρες που επισκέπτονται κέντρα αισθητικής.
– Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ένα κεφάλαιο, που πλέον δεν αφορά μόνο τις γυναίκες όπως στο παρελθόν. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους σε θέματα αισθητικής.
Έτσι όλο και περισσότεροι άντρες καθημερινά επισκέπτονται το κέντρο μας για να τους παράσχουμε υπηρεσίες μας, όπως μόνιμη αποτρίχωση, καθαρισμό προσώπου, πεντικιούρ, μασάζ, σάουνα κ.α.

– Τα τελευταία χρόνια περισσότερο από άλλοτε, επιλέγονται από το κοινό υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την ευεξία και τη χαλάρωση. Επιλέγουν υπηρεσίες ώστε να βελτιώσουν το πρόσωπό και το σώμα τους, συνδυαστικά με κάτι που θα τις χαλαρώσει. Ισχύει αυτό στο Κέντρο σας;
– Το κέντρο μας προάγει σύγχρονες και αναίμακτες μεθόδους με προγράμματα τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη και μπορούν να εμπεριέχουν συνδυαστικά, συνεδρίες εφαρμογής μηχανήματος για ανάπλαση γλουτών και μηρών, εφαρμογή θερμό κουβέρτας για εφίδρωση και μείωση πόντων με την εφαρμογή παράλληλα ειδικών σκευασμάτων από φύκια θαλάσσης για πιο γρήγορα αποτελέσματα, χειρονακτικό μασάζ κυτταρίτιδας καθώς και χρήση χαμάμ για αναζωογόνηση του δέρματος και αποβολή τοξινών.

– Βρισκόμαστε στο μέσο της Άνοιξης. Ωστόσο, ξέρω πως οι γυναίκες προετοιμάζονται για το καλοκαίρι, για να βγουν στις παραλίες. Οπότε ας μιλήσουμε για το κομμάτι της αποτρίχωσης. Τι συστήνετε εσείς ως κέντρο αισθητικής; Τι θα συμβουλεύατε τις γυναίκες και το κοινό σας γενικότερα;
– Σε λίγους μήνες πλησιάζει το καλοκαίρι και αυτό που θα προτείναμε στον κόσμο θα ήταν η μόνιμη αποτρίχωση με την μέθοδο φωτόλυσης για οριστική απαλλαγή της τριχοφυΐας από όλο το σώμα, όπως γάμπες, μηρούς, μπικίνι, μασχάλες, καθώς και στέρνο – πλάτη όπου εδώ απευθυνόμαστε στο αντρικό κοινό. Επίσης θα πρότεινα όπως προαναφέραμε προγράμματα αδυνατίσματος και σύσφιξης σώματος και τέλος ενυδάτωση προσώπου και σώματος, καθαρισμός προσώπου και σοκολατοθεραπεία!

«Με σεβασμό στον πελάτη προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές και εγγυόμαστε σίγουρα αποτελέσματα»

– Υπάρχουν κάποιες ειδικές προσφορές ή προτεινόμενα πακέτα περιποίησης αυτό το διάστημα στο Κέντρο Αισθητικής «Estet-Spa»;
– Το κέντρο μας αγαπώντας αυτό που κάνει και αντιλαμβάνοντας τις ανάγκες του κόσμου να νιώσει όμορφα και να χαλαρώσει προσφέροντας του κάποιες από τις υπηρεσίες μας, φροντίζει να έχει διαρκώς προσιτό τιμοκατάλογο και να προτείνει μηνιαίως μια νέα προσφορά!
Αυτό το διάστημα τρέχουν προσφορές για μόνιμη αποτρίχωση (φωτόλυση) και πακέτο αδυνατίσματος. Όλες οι προσφορές μας αναρτώνται στις σελίδες των social media όπου μπορεί και ο κόσμος μέσω αυτών να ενημερώνεται σχετικά.

– Ποιo είναι το όραμά σας για το μέλλον του Κέντρου;
– Φέτος συμπληρώσαμε 12 χρόνια λειτουργίας, επιθυμούμε και προσπαθούμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας, προσφέροντας τις πιο ποιοτικές, εξελιγμένες και προσιτές σε τιμές υπηρεσίες μας. Ακόμη να μπορούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις τοπικές αθλητικές ομάδες στις οποία έχουμε υπάρξει χορηγοί.

«Όλο και περισσότεροι άντρες καθημερινά επισκέπτονται το κέντρο μας για να τους παράσχουμε υπηρεσίες μας, όπως μόνιμη αποτρίχωση, καθαρισμό προσώπου, πεντικιούρ, μασάζ, σάουνα κ.α.»

– Πού μπορεί να σας βρει κανείς και ποιες ημέρες και ώρες;
– Το «Estet-Spa» βρίσκεται στον 2ο όροφο της οδού Βελισσαρίου 2. Είμαστε ανοιχτά Δευτέρα – Παρασκευή 8:30 – 20:30 και Σάββατο 10:00-14:30. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2521035023. Όπως επίσης στις καθημερινά ενημερωμένες μας σελίδες των social media Facebook: Estet-Spa, Instagram: kentro_spa, estet_onthestr
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να επισκεφτείτε το χώρο μας και να σας γνωρίσουμε προσφέροντας σας κάποιες από τις υπηρεσίες μας. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι επί της Γεωργίου Παπανδρέου λειτουργεί το «Estet on the street», υποκατάστημα του κέντρου αισθητικής «Estet Spa» με προϊόντα ομορφιάς, μακιγιάζ, καλλυντικές κρέμες προσώπου και αντηλιακές, κρέμες σώματος, θεραπείες νυχιών και μανό κ.α. Θα ήταν χαρά μας να σας δειγματίσουμε τα προϊόντα μας.

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας