10.9 C
Drama
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Γιώργος Σαβρίδης

«Ο Κυριάκος Χαρακίδης έχει δώσει δείγματα γραφής με μεγάλη επιτυχία ως δήμαρχος αλλά και ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου»

Οικοδόμος
Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Δράμας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Πόλη+Ζωή»

O Γιώργος Σαβρίδης, υπέρμαχος της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας πιστεύει ότι η Δράμα χρειάζεται έναν νέο Δήμαρχο όπως είναι ο Κυριάκος Χαρακίδης. Η παράταξη «Πόλη+Ζωή», στην οποία βάζει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος πρεσβεύει το σεβασμό στα δικαιώματα όλων και στη διαφορετικότητα.

Είμαι ο Γιώργος Σαβρίδης γέννημα-θρέμμα δραμινός. Από πολύ νέος εργάζομαι ως εμπειροτέχνης οικοδόμος και ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα μου και του παππού μου έγινα μέλος στο Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Δράμας πριν 32 χρόνια.
Τα τελευταία 12 χρόνια είμαι στο τιμόνι του Εργατικού Κέντρου Δράμας ως Πρόεδρος και πρόσφατα επανεκλέχθηκα για 5η συνεχή θητεία στη θέση αυτή. Λόγω αυτού του αξιώματος μου συμμετέχω σε πολλές επιτροπές και μ’ αυτόν τον τρόπο -αλλά και άλλους- προστατεύω τα δικαιώματα των εργαζομένων της Δράμας.

Γιατί ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου πρέπει να είναι Δημοτικός Σύμβουλος;

Ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δράμας εκπροσωπώ ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας, τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και θέλω η φωνή τους να ακουστεί και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στο Δήμο οι αποφάσεις που παίρνονται, μας αφορούν όλους. Δεν υπάρχουν «πληβείοι και πατρίκιοι». Όταν εκλεγώ λοιπόν, οι εργαζόμενοι θα με έχουν στο πλευρό τους με διπλή ιδιότητα πλέον. Διότι, περιστατικά άνισης μεταχείρισης και εξύβρισης εργαζομένων δυστυχώς συμβαίνουν παντού, ακόμη και μέσα στις δημοτικές επιχειρήσεις. Μάλιστα υπάρχουν και σήμερα εκκρεμοδικίες για υποθέσεις τέτοιου χαρακτήρα. Με την παρουσία μου λοιπόν, στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της πόλης μας, σκοπεύω να βάλω ένα τέλος σε τέτοια φαινόμενα.

«Το όραμα μας για μια νέα ποιότητα ζωής στη Δράμα σύντομα θα γίνει πράξη»

Το όραμα.

Οραματίζομαι έναν Δήμο σύγχρονο, που θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας, θα προσφέρει υπηρεσίες και δυνατότητες σε όλους τους κατοίκους του και θα λειτουργεί με γνώμονα την πρόοδο, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ανάπτυξη.
Φυσικά για έναν τέτοιο Δήμο προϋπόθεση είναι η οργάνωση των υπηρεσιών του, η εργατικότητα των στελεχών του και η ενεργοποίηση της ενσυναίσθησης των πολιτών του. Δεν θα αναφερθώ σ’ αυτά που θεωρώ δεδομένα και προαπαιτούμενα, όπως η καθαριότητα, ο χωροταξικός σχεδιασμός, η ύπαρξη χώρων στάθμευσης, οι παιδικές χαρές, οι οργανωμένες γειτονιές που δυστυχώς εν έτει 2023 είναι ανύπαρκτα στην πόλη μας.

Γιατί με τον Κυριάκο;

Πιστεύω ότι ο Κυριάκος Χαρακίδης μπορεί να κάνει πράξη όλα αυτά γιατί έχει δώσει δείγματα γραφής με μεγάλη επιτυχία και ως δήμαρχος αλλά και ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου.
Το όραμα μας για μια νέα ποιότητα ζωής στη Δράμα, πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει πράξη. Το πρόγραμμά μας άλλωστε είναι πλήρες, χωρίζεται σε 10 άξονες που περιλαμβάνουν τα πάντα και καλό είναι όλοι οι συνδημότες μας πριν την κάλπη να το διαβάσουν.
Η Δράμα μας ενώνει και ως γνωστόν ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να επιτύχουμε πολλά.
Αυτός είναι και ο σκοπός της ομάδας μας «Πόλη+Ζωή» και ζητάμε την ψήφο ΟΛΩΝ των ΔΡΑΜΙΝΩΝ για να το επιτύχουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

δεκαπέντε + 6 =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας