19.3 C
Drama
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓρ. Παπαεμμανουήλ – Εβδομαδιαία δραστηριότητα

Γρ. Παπαεμμανουήλ – Εβδομαδιαία δραστηριότητα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 έως και Κυριακή 20 Νοεμβρίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

* Δευτέρα 14 Νοεμβρίου: Είχε συνάντηση ουσίας, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρούσας, κ. Κωνσταντίνο Πουρνάρκα και τα μέλη του Συλλόγου, κ. Άγγελο Παπαθανασίου, κα. Μαρία Μουσουρλή και κ. Νίκο Δοβρίκη. Στη συνάντηση συζητήθηκαν για τα μουσικά, λαϊκά δρώμενα που επρόκειτο να γίνουν καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο.

– Συμμετείχε ως μέλος στην 9η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., μέσω τηλεδιάσκεψης.

– Με πρωτοβουλία του και μετά από σχετικό αίτημα, προχώρησε σε παράδοση δωρεάν εξοπλισμού των εργαστηρίων ρομποτικής στο 4ο και 17ο Νηπιαγωγείο Δράμας, παρουσία της Διευθύντριας του 4ου Νηπιαγωγείου κα. Σαββατούλας Παπαδοπούλου και της Διευθύντριας του 7ου Νηπιαγωγείου κα. Σωτηρίας Κυδά, αντίστοιχα και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Αθανάσιου Διαλεχτόπουλου.

– Παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης και ενημέρωσης για το Συλλογικό Σήμα της ΕΕ «M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) και στον τρόπο δωρεάν απόκτησης του, στο Ξενοδοχείο Κούρος, ύστερα από πρόσκληση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.) και του Επιμελητηρίου Δράμας. Το Μακεδονικό Σήμα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του Σ.Ε.Β.Ε. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των οποίων προέρχονται από τις γεωγραφικές Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και τις Π.Ε. Δράμας και Καβάλας και είναι ή θα γίνουν μέλη του Σ.Ε.Β.Ε.

* Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο Δράμας, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μικρόπολης Δήμου Προσοτσάνης κ. Δαβίδ Αβραάμ, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα τοπικά θέματα.

– Είχε συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, με την Πρόεδρο Μικροκλεισούρας Δήμου Κ.Νευροκοπίου κα. Μαρία Παυλίδου, όπου συζητήθηκε το πρόβλημα των κατολισθήσεων που αντιμετωπίζει ο δρόμος Μικροκλεισούρα – Βώλακας. Στη συνέχεια κλιμάκιο της υπηρεσίας επισκέφθηκε τα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα και κατέγραψε ποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν.

– Συμμετείχε στην 15η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή.

* Τετάρτη 16 Νοεμβρίου: Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του λευκώματος της κ. Τάντας Θεοδωρίδου «ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ στα σοκάκια της Δράμας», στον πολυχώρο του Δημαρχείου Δράμας. Μέρος των εσόδων από την πώληση του λευκώματος θα παραχωρηθεί στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Νομού Δράμας.

* Πέμπτη 17 Νοεμβρίου: Απηύθυνε χαιρετισμό και κατέθεσε στεφάνι στις επετειακές εκδηλώσεις της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973 στο Μνημείο του Πολυτεχνείου, στον Δημοτικό Κήπο Δράμας.

– Συμμετείχε στην 46η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Α.Μ.Θ., μέσω τηλεδιάσκεψης.

– Παρευρέθηκε στη Λαϊκή Συνέλευση, στην Κοινότητα Μικρόπολης Δήμου Προσοτσάνης, όπου συζητήθηκε το πρόβλημα με τα αδέσποτα άλογα στην περιοχή.

* Σάββατο 19 Νοεμβρίου: Προσφώνησε τον Σεβασμιωτάτο νέο Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Δωρόθεο στην Τελετή Ενθρονίσεώς του και του προσέφερε ενθύμιο-επιστήθιο Αρχιερατικό Εγκώλπιο της πολιούχου της Δράμας, μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας.

H τελετή έγινε στην Πλατεία Ελευθερίας της Δράμας και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Δράμας, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 − ένα =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας