2.8 C
Drama
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, 2025
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚλαδική απεργία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.) την Τετάρτη 02 Μαρτίου...

Κλαδική απεργία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.) την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022

Δελτίο τύπου:

Σύλλογος Δικαστικών Δράμας: Συμμετέχουμε με τους συναδέλφους όλης της χώρας στην Κλαδική Απεργία της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2022.

Η απεργία μας έχει ξεκάθαρα μηνύματα:

– Είμαστε όλοι μαζί και απέναντι σε κάθε αρμόδιο που αδιαφορεί για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

– Δεν μας αρκεί πλέον η αναγνώριση του έργου μας και της προσφορά μας, θέλουμε ΠΡΑΞΕΙΣ και ΜΕΤΡΑ για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας και των αποδοχών μας.

– Έχουμε δίκαια και λογικά αιτήματα στα οποία πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις.

– Βιώνουμε κι εμείς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ παρόμοιες ειδικές και ιδιαίτερες συνθήκες με τους Δικαστικούς Λειτουργούς, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στην διαδικασία απονομής της δικαιοσύνης και δεν δεχόμαστε να μας έχει η πολιτεία στο περιθώριο.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ τα αυτονόητα:
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ- ΑΥΞΗΣΕΙΣ- ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ειδικότερα:

1. ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ, καθώς οι κενές θέσεις Δικαστικών Υπαλλήλων σε όλη τη χώρα ξεπερνούν το 30% των προβλεπόμενων οργανικών θέσεων.

2. ΕΠΑΝΑΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.

4. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων.

5. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

6. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, κτηριακές εγκαταστάσεις, νέες τεχνολογίες.

7. ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

του πρώην Ταμείου Αρωγής για την ενίσχυση Δικαστικών Υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

8. ΑΥΞΗΣΗ (τουλάχιστον διπλασιασμό) ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, για να μπορούν να ανταποκρίνονται χωρίς προσωπικό κόστος στις ανάγκες των καθηκόντων τους).

Είμαστε στη διάθεση σας, για κάθε από μέρους σας πρωτοβουλία περαιτέρω προβολής και ανάδειξης των αγωνιστικών κινητοποιήσεών μας.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ελευθερία Παπαδοπούλου                  Σοφία Θεοφανίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 3 =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας