11.5 C
Drama
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕφημερίδαΣυνεντεύξηΚωνσταντίνος Δασκάλου

Κωνσταντίνος Δασκάλου

«Ο Χριστόδουλος Μαμσάκος είναι ο Δήμαρχος των έργων»

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Ενώνουμε τη Δράμα»

Ο Κώστας Δασκάλου ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2012. Επέλεξε στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές να συμπορευτεί με το Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον δήμαρχο που «..δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος μπροστά στο συμφέρον του δραμινού πολίτη και στα μεγάλα ζητήματα αυτού του τόπου ήταν πάντα παρών» όπως χαρακτηριστικά τονίζει.
Καλεί του δραμινούς στις εκλογές του 2023 να υπερψηφίσουν την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» για να ολοκληρωθεί το έργο της δημοτική αρχής και να μην πάνε χαμένα όλα αυτά που έχει προγραμματίσει.

– Είστε ενεργός πολίτης και από όσο γνωρίζω θα είστε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Δράμας… γιατί αποφασίσατε την κάθοδό σας στις δημοτικές εκλογές;
– Γιατί αυτό που στο τέλος μένει στη ζωή, είναι μόνο η προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2012. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν το πάθος μου και την αγάπη μου για αυτόν τον θεσμό.

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν το πάθος μου και την αγάπη μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

– Γιατί με Χριστόδουλο Μαμσάκο και την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα»;
– Γιατί είναι ένας Δήμαρχος που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος μπροστά στο συμφέρον του δραμινού πολίτη. Στα μεγάλα ζητήματα αυτού του τόπου ήταν πάντα παρών.
Δεν δίχασε ποτέ τον κόσμο της Δράμας για να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα. Και πάνω από όλα, έχει να επιδείξει ένα αξιόλογο έργο. Ένα έργο που αν δεν ήταν αυτός, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, δεν θα είχε επιτευχθεί ποτέ.

– Είστε ένας νέος άνθρωπος με πλούσια δράση. Τι είναι αυτό που θα βάζατε πρώτη προτεραιότητα εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός σας και εσείς;
– Εκτός από την ενίσχυση του ανθρωποκεντρικού ρόλου του Δήμου έχω ένα όνειρο.
Λόγω της καταγωγής μου, από Ξηροπόταμο και Μοναστηράκι, είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος με την βαριά βιομηχανία της πόλης μας, το μάρμαρο.
Πρέπει να γίνει μια προσπάθεια ανάδειξης, με ανταποδοτικό χαρακτήρα προς τους επιχειρηματίες του μαρμάρου αλλά και προς την τοπική αγορά της Δράμας. Μια επιτυχημένη έκθεση μαρμάρου, θα μπορούσε να καθιερώσει τη Δράμα μας ως ένα Παγκόσμιο πόλο έλξης.

«Λόγω της καταγωγής μου, από Ξηροπόταμο και Μοναστηράκι, είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος με την βαριά βιομηχανία της πόλης μας, το μάρμαρο»

– Έχετε καθημερινή επικοινωνία με την κοινωνία. Τι αφουγκράζεστε από τους πολίτες;
– Τολμώ να ομολογήσω ότι είναι η πρώτη φορά που συναντάω τέτοια αποδοχή από τους συνδημότες μου. Ο κόσμος πλέον δεν έχει κοντή μνήμη, ούτε μπορείς να ξεγελάσεις κανέναν. Είναι εμφανές το έργο της δημοτικής αρχής και έχουν αρχίσει όλοι να το κατανοούν αυτό.

– Γιατί οι δημότες πρέπει να επιλέξουν την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα»;
– Κοινό όραμα, ανιδιοτέλεια, αεικίνητοι άνθρωποι. Αυτοί ήταν οι λόγοι που έγινα μέλος αυτής της παράταξης. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μας εμπιστευτούν ξανά.

«Είναι εμφανές το έργο της δημοτικής αρχής στη Δράμα και έχουν αρχίσει όλοι να το κατανοούν αυτό»

– Ποιο το διακύβευμα των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών; Ποιος ο προγραμματισμός σας το επόμενο διάστημα;
– Στις εκλογές του 2023 διακυβεύεται η ολοκλήρωση του έργου της δημοτικής αρχής. Αξίζει να δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία στον Χριστόδουλο Μαμσάκο για να μην πάνε χαμένα όλα αυτά που έχει προγραμματίσει να γίνουν.

– Κλείνοντας, τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Να προσθέσω και να ευχηθώ έναν καθαρό και έντιμο αγώνα από όλους τους υποψήφιους όλων των παρατάξεων χωρίς προσωπικές κόντρες.
Ο δραμινός λαός να επιλέξει τους εκπροσώπους του στο δημοτικό συμβούλιο με γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας. Και να μην ξεχνάμε πως την επόμενη ημέρα, πάλι στην ίδια πόλη θα συνυπάρχουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

τέσσερα + οκτώ =

Δημοφιλή Εβδομάδας