12 C
Drama
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Κώστας Αμοιρίδης

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το Δήμο Δράμας και από το σημείο μηδέν, να τον πάμε εκεί που του αρμόζει»

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Επανεκκίνηση για τη Δράμα»

«Είναι χρέος και ευθύνη να συμμετάσχω στα κοινά του δήμου που ζω, εργάζομαι, σε αυτόν εδώ τον τόπο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μου!» Δηλώνει ο Κώστας Αμοιρίδης και ευχαριστεί τον Γιώργο Παπαδόπουλο που τον συμπεριέλαβε στη νέα δημοτική παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα».
Ελεύθερος επαγγελματίας ο Κώστας Αμοιρίδης, με δύο επιχειρήσεις συναναστρέφεται με πολύ κόσμο γίνεται δέκτης των επιθυμιών των πολιτών και αναφέρει ότι θα καταβάλλει το μέγιστό των δυνατοτήτων του για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

– κ. Αμοιρίδη θα είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» του Γιώργου Παπαδόπουλου. Τι σας ώθησε σε αυτή την απόφαση;
– Καταρχάς θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Παπαδόπουλο που με εμπιστεύθηκε και με πρόσθεσε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα». Κατεβαίνω στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου. Είναι χρέος και ευθύνη να συμμετάσχω στα κοινά της πόλης που ζω, που εργάζομαι, σε αυτόν εδώ τον τόπο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μου!

«Είναι χρέος και ευθύνη να συμμετάσχω στα κοινά της πόλης που ζω, που εργάζομαι, σε αυτόν εδώ τον τόπο όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μου»

– Η διοίκηση του Χριστόδουλου Μαμσάκου σε λίγους μήνες ολοκληρώνει την δεύτερη θητεία της, πως κρίνεται την πορεία της.
– Ήρθε η ώρα να επανεκκινήσουμε το Δήμο Δράμας σε όλους τους τομείς. Η διοίκηση του κυρίου Μάμσακου τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει το Δήμο αδρανή σε πολλούς τομείς. Δεν χρειάζεται να απαριθμήσω γιατί δεν θα φτάσει μια σελίδα! Δυστυχώς τα μεγάλα λόγια ποτέ δεν υλοποιήθηκαν!

– Αν κάνατε μια ιεράρχηση, ποια πιστεύετε ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο της Δράμας;
– Τα άμεσα προβλήματα της Δράμας τα οποία είναι προβλήματα που την κρατούν πίσω εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε σχέση με άλλους δήμους είναι η ανάπτυξη, ο τουρισμός, η αξιοποίηση και προβολή των θησαυρών που έχουμε!
Επίσης, μέσα στην πόλη, κυκλοφοριακή συμφόρηση, σοβαρό πρόβλημα στην πρόσβαση για πεζούς και οχήματα. Ανύπαρκτες θέσεις στάθμευσης και προσπελασιμότητα για άτομα με αναπηρίες για τα οποία δεν υπάρχει καμία μέριμνα συμπερίληψης ακόμη και έλλειψη ψυχαγωγικών πάρκων για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ανύπαρκτο σύστημα περισυλλογής και περίθαλψης αδέσποτων ζώων! Αυτά και πολλά ακόμη προβλήματα ταλαιπωρούν τον Δραμινό πολίτη!

– Συγκρότηση ψηφοδελτίων, μια δύσκολη διαδικασία με το νέο εκλογικό νόμο… Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η παράταξη;
– Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα εκλογής Δημάρχου από τον Α’ γύρο, αν έχει συγκεντρώσει ποσοστό 43% + μία ψήφο. Η παράταξη μας γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή με άτομα γεμάτα όρεξη για δουλειά. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδρομητές μας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Δράμας και από το σημείο μηδέν, να τον πάμε εκεί που του αρμόζει… χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλά έργα, δουλειά και πράξεις!

«Η παράταξη μας γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή με άτομα  γεμάτα όρεξη για δουλειά»

– Ποιες οι προτεραιότητες της παράταξής σας για τον Δήμο Δράμας;
– Οι προτεραιότητες της παράταξης είναι να κάνουμε έναν έντιμο και δυνατό αγώνα για να μπορέσουμε να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα. Θέλουμε έναν δήμο καθαρό, δημιουργικό και έντιμο. Έναν Δήμο ανοιχτό, να αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τις καθημερινές δυσκολίες του πολίτη της Δράμας!
Θέλουμε έναν τόπο που πηγαίνει μπροστά!

– Γιατί να επιλέξει κάποιος ή κάποια το όνομά σας;
– Ζω και εργάζομαι στη Δράμα έχοντας δύο επιχειρήσεις. Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου μου. Ξέρω πού πονάει η Δράμα. Ο κόσμος με γνωρίζει. Έχοντας υπόψη όλα αυτά, θα καταβάλλω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε το καλύτερο για όλους. Για μία καλύτερη Δράμα!

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την συνέντευξη που αφορά τις απόψεις μου και τις ιδέες μου για το Δήμο της Δράμας. Να επισημάνω ότι ο Δραμινός λαός πρέπει να ψηφίσει με αίσθημα ευθύνης για το καλό αυτού του τόπου! Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Επανεκκίνηση για τη Δράμα είναι η μόνη επιλογή και η ελπίδα για να έχει ο Δήμος μας ότι του αξίζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × τρία =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας