24.2 C
Drama
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕφημερίδαΣυνεντεύξηΜιχαήλ Α. Κουρτίδης

Μιχαήλ Α. Κουρτίδης

«Η “Ελληνική Λύση” στο Ν. Δράμας έχει ασχοληθεί με πολλά τοπικά προβλήματα»

Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας «Ελληνική Λύση» Δράμας

«Είμαι ανήσυχος διότι η επισιτιστική κρίση («Επισιτιστική» λέξη την οποία έλεγε συνεχώς ο κ. Βελόπουλος και τώρα την έμαθαν όλοι), η ΑΚΡΙΒΕΙΑ και η ΑΝΕΧΕΙΑ πιθανόν να εξαγριώσουν τον πληθυσμό και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες», υπογραμμίζει ο Μιχαήλ Α. Κουρτίδης Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας «Ελληνική Λύση» και στέλεχος του κόμματος. Δηλώνει ότι ο Λαός δεν πρέπει να είναι κομματοποιημένος αλλά κριτής του καλού και του κακού, του ικανού και του ανίκανου. Για το θέμα των υποκλοπών τονίζει ότι ζούμε το θέατρο του παραλόγου και κατηγορεί ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για υποκρισία και ότι αποπροσανατολίζουν τον λαό από τα καυτά προβλήματα που τον βασανίζουν. Τέλος είναι εκτενής η αναφορά του στις παρεμβάσεις της Ελληνικής Λύσης για διάφορα τοπικά προβλήματα της Δράμας.

– Φουντώνει η πολιτική κόντρα με αιχμή του δόρατος τις υποκλοπές κύριε Κουρτίδη. Η σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση;
– Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Οι υποκλοπές ήταν, είναι και θα είναι το έργο της ΕΥΠ με μόνη διαφορά ότι αντί να ασχολείται με την Εθνική Ασφάλεια η ΕΥΠ έγινε ΚΥΠ (Κυβερνητική Υπηρεσία Πληροφοριών) με εντολή του Πρωθυπουργού. Ποιος σήμερα δεν γνωρίζει ότι τα οποιοδήποτε τηλέφωνα δεν παρακολουθούνται από τα τηλεφωνικά συστήματα παρακολούθησης; Ας αφήσουν λοιπόν το θέατρο, την υποκρισία οι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ για να αποπροσανατολίσουν τον Λαό από τα καυτά του προβλήματα που τον βασανίζουν. Δεν έχουν όρεξη οι Έλληνες να ακούνε τις ανοησίες τους και μάλιστα στον ναό της Δημοκρατίας στην Ελληνική Βουλή, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και πώς θα επιβιώσουν, πώς θα ζεσταθούν το χειμώνα, πώς θα πληρώσουν το ρεύμα τους και τα καύσιμα τους, σ΄ αυτά το προβλήματα καμία εξεταστική δεν θα ρίξει φως. Όλα είναι για το θεαθήναι και όλα στο τέλος θα αποσιωπηθούν. Απλά κάποιοι θέλουν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους και κοροϊδεύουν τον Λαό, που ούτε καν τον ενδιαφέρουν οι υποκλοπές.

– Εσείς ως Ελληνική Λύση τι προτείνετε;
– Η Ελληνική Λύση προτείνει μία ΕΥΠ τέλεια οργανωμένη στα πρότυπα της Mosad του Ισραήλ. Και έτσι όλοι θα συμμορφωθούν διότι εκεί κάθονται Πρωθυπουργοί στο σκαμνί της Δικαιοσύνης έχει εκπονηθεί φάκελος ο οποίος θα κατατεθεί στην Βουλή.

«H “Ελληνική Λύση” πρότεινε να μην κλείσουν τους λιγνίτες διότι το ρεύμα δεν θα μπορέσει ο Ελληνικός Λαός να το πληρώνει»

– Πάμε σε κάτι άλλο. Η ένταση με την γειτονική Τουρκία κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Γιατί κατά την άποψή σας τραβάει το σκοινί ο γείτονας;
– Η Τουρκία και ο Ερντογάν θα σταματήσει να προκαλεί, θα χαμηλώσει τους τόνους διότι έχει στο εσωτερικό της οικονομικά προβλήματα και οδεύετε σε εκλογές. Αυτό θα το εκμεταλλευτεί η ΝΔ και θα το παρουσιάσει ως επίτευγμά της πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Αργότερα εκτίμησή μου είναι ότι η Τουρκία θα επανέλθει στις προκλήσεις.

– Την ίδια ώρα έχουμε μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα με την ακρίβεια να κυριαρχεί. Έχει ευθύνες η κυβέρνηση για αυτήν την κατάσταση ή είναι Παγκόσμιο φαινόμενο;
– Η «Ελληνική Λύση» και ο Κυριάκος Βελόπουλος από το 2020 έκρουσε τις καμπάνες στην Βουλή και προσωπικά στον Πρωθυπουργό της χώρας και έκανε προτάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Παρακαλούσε και ούρλιαζε στην κυριολεξία να κάνει η κυβέρνηση προαγορά φυσικού αερίου και πετρελαίου διότι θα έρθει η κρίση. Κατέθεσε μάλιστα μελέτη που να εναποθέσουν τις ποσότητες ώστε σήμερα οι Έλληνες δεν θα πληρώνουν χρυσό την βενζίνη, πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
2. Τους πρότεινε να μην κλείσουν τους λιγνίτες διότι το ρεύμα δεν θα μπορέσει ο Ελληνικός Λαός να το πληρώνει.
3. Να κάνουν στροφή 180ο στην πρωτογενή παραγωγή ώστε να υπάρχει αυτάρκεια σε καταναλωτικά αγαθά, να ταΐζουμε τον λαό, ας και ότι περισσεύει να εκβιομηχαμοποιείται και να εξάγεται. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ…
Σήμερα αποδίδουν σκοπίμως την κρίση ότι είναι Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια. Των φρονίμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

– Βλέπετε να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα;
– Είμαι ανήσυχος διότι η επισιτιστική κρίση («Επισιτιστική» λέξη την οποία έλεγε συνεχώς ο κ. Βελόπουλος και τώρα την έμαθαν όλοι), η ΑΚΡΙΒΕΙΑ και η ΑΝΕΧΕΙΑ πιθανόν να εξαγριώσουν τον πληθυσμό και ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Μόνο η «Ελληνική Λύση» (και ας ακούγεται σε κάποιους απίθανο) έχει τις Λύσεις για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων των Ελλήνων. Ο κομματικός εγωισμός έχει επιφέρει αυτές τις δυσκολίες στους Έλληνες πολίτες. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις το ίδιο λάθος και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο Λαός δεν πρέπει να είναι κομματοποιημένος αλλά κριτής του καλού και του κακού του ικανού και του ανίκανου.

«Η Ελληνική Λύση προτείνει μία ΕΥΠ τέλεια οργανωμένη στα πρότυπα της Mosad του Ισραήλ»

– Πώς λειτουργεί η Ελληνική Λύση στον νομό Δράμας; Ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου;
– Η «Ελληνική Λύση» στο Ν. Δράμας έχει ανησυχήσει και ασχολήθηκε με πολλά θέματα – προβλήματα κοινωνικών ομάδων, με προβλήματα που απασχολούν όλους τους Δραμινούς ώστε ο τόπος μας να ανατάξει, να προοδεύσει, να παράξει και η νεολαία μας να γυρίσει πίσω να γεννήσουν και λυθεί το δημογραφικό της διότι είναι πλέον Νομός Γερόντων. Οι τελευταίες κυβερνήσεις δεν έσκυψαν στα προβλήματα της Δράμας και αυτό διότι οι Βουλευτές δεν πίεσαν τις κυβερνήσεις τους στον βαθμό που έπρεπε. Αποτέλεσμα η Δράμα μας να είναι στην «απ’ έξω». Αυτό λένε οι πολίτες…. Είμαι δε πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου και με την επιπλέον στήριξή του στόχος είναι η εδραίωση της Δραμινής φωνής στο κοινοβούλιο.

– Από όσο γνωρίζω έχετε αναδείξει και προωθήσει και πολλά τοπικά προβλήματα στην Βουλή και σε άλλους φορείς…
– Επανειλημμένα έχω τονίσει από την εφημερίδα σας την οποία συγχαίρω απεριόριστα καθώς επίσης από τοπικό κανάλι ότι η «Ελληνική Λύση» εδώ και τρία και πλέον χρόνια έχει αναδείξει θέματα – προτάσεις διότι ανησυχεί για την πορεία και ευημερία του τόπου μας. Αισίως οι ερωτήσεις που κατατέθηκαν στην Βουλή για όλη την Ελλάδα ανέρχονται στις 9.745 με δέκα (10) βουλευτές. Ποτέ στην ιστορία του Ελληνικού κοινοβουλίου από συγκροτήσεως του Ελληνικού κράτους δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Επαναλαμβάνω μόνο με ΔΕΚΑ (10) Βουλευτές. Μόνο από την Δράμα έχω καταθέσει εγώ 596 ερωτήσεις για πολλά προβλήματα τα οποία χρήζουν λύσης. (Υπόψη, δεν είμαι βουλευτής αλλά Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας).

«Ο Λαός δεν πρέπει να είναι κομματοποιημένος αλλά κριτής του καλού και του κακού»

– Τι προγραμματίζετε τοπικά κύριε Κουρτίδη;
– Θα συνεχίσω με αμείωτο ρυθμό την ενημέρωση των Δραμινών ώστε να γνωρίζουν ότι η Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος δεν ήρθε για να παίξει με τις ελπίδες των Ελλήνων αλλά να αποκαταστήσει την συνταγματική ελευθερία, την ελευθερία του λόγου και ευχαριστώ και πάλι την εφημερίδα «Ψίθυροι» για την προβολή των λόγων μας αλλά κυρίως αναφέρομαι στα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ τα οποία δεν παρουσιάζουν την «Ελληνική Λύση», ώστε οι Έλληνες να ακούσουν τις θέσεις μας βάση του Προγράμματός μας των 480 σελίδων και νοιώσουν ότι υπάρχει η ελπίδα για καλύτερη ζωή και ευημερία. Προγραμματίζω επισκέψεις σε όλα τα κοινοτικά διαμερίσματα των 5 Δήμων και ιδρύματα ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ τους Έλληνες.

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους Δραμινούς-ες, και να τους ευχαριστήσω για την αγάπη την οποία μου αποδίδουν. Πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να μετανιώσουν την στήριξη της Ελληνικής Λύσης. Δεν ήρθαμε για να κοροϊδέψουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ήρθαμε για να εργαστούμε για μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΜΑ η οποία αυτή τη στιγμή εξαιρείται από τον χάρτη της Ελλάδος. Είναι ένας ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ο οποίος ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ. Εργασία, Δημογραφικό, Πολιτισμός, ορυκτός πλούτος είναι τα όπλα της. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ: Στήριξη από την πολιτεία, για την αξιοποίηση όλων των αναφερόμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + 10 =

spot_img
- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας