13.2 C
Drama
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Νίκος Τσαύλος

«Ξέρω να δουλεύω και όχι να σας δουλεύω!»

Ελεύθερος Επαγγελματίας Αγρότης – Υλοτόμος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος «Περιφερειακή Σύνθεση»

Ο Ελεύθερος επαγγελματίας αγρότης – υλοτόμος Νίκος Τσαύλος και πάλι, υποψήφιος με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» και τον Χριστόδουλο Τοψίδη, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πιστεύει ότι τα τελευταία χρόνια, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για την Περιφέρεια ΑΜΘ και τονίζει, πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος, σε μια εποχή που απαιτούνται δυναμικές διεκδικήσεις με αποτελεσματικές λύσεις, από ανθρώπους με εμπειρία, ικανότητα και αποδεδειγμένη αποδοτικότητα, πέρα και πάνω από χρώματα και κόμματα, στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τον Χριστόδουλο Τοψίδη.

Ο Νίκος Τσαύλος παίρνει μέρος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου διεκδικώντας την ψήφο σας με την πεποίθηση, ότι ήρθε η ώρα:
Να αλλάξει η νοοτροπία στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Να αλλάξουν τα πρόσωπα που ανακυκλώνονται στις διάφορες επιτελικές θέσεις ώστε να υπάρξει χώρος για ανθρώπους που ξέρουν, (ο κάθε ένας από τον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο στον οποίο ανήκει) και μέσα από την εκλογή τους μπορούν να αναδείξουν τις ανάγκες, έχουν και την θέληση για «δουλειά» ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις, που ανακουφίζουν με στοχευόμενες δράσεις και κινήσεις και με ίσως πολιτικά κόστη, να βοηθήσουν την κοινωνία στα μείζονος αλλά και ήσσονος σημασίας θέματα που χρήζουν λύσεων.
Να φύγουν οι «επαγγελματίες» πολιτικοί που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα πόστα, έχουν αποτύχει και έχουν αφήσει την Περιφέρεια μας -πάντα με στοιχεία και όχι με αντιπολιτευτική διάθεση- στάσιμη εδώ και χρόνια!

«Ζητούμε λοιπόν από τους Συμπολίτες μας στις επερχόμενες εκλογές, να γυρίσουν σελίδα και να μας εμπιστευθούν»

– κ. Τσαύλο ξανά με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και την Περιφερειακή Σύνθεση.
– Εκτιμώ πως πορεία του Χριστόδουλου Τοψίδη εδώ και χρόνια στον χώρο του επιχειρείν δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, πόσο άρα και εμένα, που χρόνια τώρα ταυτίζομαι με τις αξίες του και τις ιδέες του, όπως και για όλα εκείνα που χρειάζονται επί του πεδίου όλης της Περιφέρειας μας, ώστε να υποστηριχθούν και να προοδεύσουν όλοι όσοι θέλουμε να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την ζωή μας και όχι απλά, να περιμένουμε «να βολευτούμε».
Η αλλαγή και η πρόοδος του συνόλου της περιφέρειας μας, δεν μπορεί να μείνει σε εκθέσεις ιδεών και εγώ πιστεύω, πως μόνον οι κατάλληλοι άνθρωποι θα μπορέσουν στις ανάλογα κατάλληλες θέσεις να το κάνουν αυτό.

«Να φύγουν οι “επαγγελματίες” πολιτικοί που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα πόστα, έχουν αποτύχει και έχουν αφήσει την Περιφέρεια μας στάσιμη εδώ και χρόνια!»

– Ποιος είναι ο Νίκος Τσαύλος;
– Είμαι ένας συμπολίτης σας, που ξεκίνησα από το Κεφαλάρι του Δήμου Δοξάτου στην Π.Ε. Δράμας, με καταγωγή από τις Αλησμόνητες Πατρίδες, επαγγελματίας αγρότης – υλοτόμος ( άνθρωπος του μόχθου και της συνεχούς προσπάθειας).
Δημιουργήσαμε με την Ρούλα Κυπραίου, μια οικογένεια για την οποία είμαστε περήφανοι και πλέον, υποστηρίζοντας την όπου και όπως μπορούμε, παρακολουθούμε την πορεία των τριών παιδιών μας, αλλά και του βενιαμίν εγγονού μας, του Νίκου του Τσαύλου του νεώτερου.
Δεν ντραπήκαμε ποτέ, για την δουλειά μας αλλά, αγωνιούμε για την συνέχιση της, λόγω όλων των χρόνιων προβλημάτων, που ποτέ δεν επιλύονται γιατί, όσοι εμπλέκονται με την πολιτική πολλές φορές, μιλούν για αυτά, κάνοντας σχεδιασμούς επί χάρτου και όχι επί πεδίου. Ποιος ξέρει, αν δεν ξέρουμε εμείς οι αγρότες, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, τα ζητήματα των ΤΟΕΒ, των γεφυρών σύνδεσης, των πομόνων που θέλουν αντικατάσταση, των σημείων βόσκησης του ζωικού μας κεφαλαίου, των υλοτομικών θεμάτων, και πόσα άλλα που μόνον αυτός που βρίσκεται αντιμέτωπος γνωρίζει, αλλά και μπορεί να υποδείξει και με σθένος να «τρέξει» ώστε να επιλυθούν
Ας το δούμε και εντελών ιδιοτελώς… στην τελική, χωρίς πολλά λόγια αλλά ωφέλεια!
Όσο δε αφορά την επιμονή μου, να συνεχίσω την ενεργό ενασχόληση μου με τα κοινά, σε μια εποχή που κυριαρχεί η πρόταση να δώσουμε χώρο στους νέους, που σε μεγάλο βαθμό με βρίσκει σύμφωνο, εκείνο που με κάνει να συνεχίζω είναι η πίστη, πως αν και δεν γνωρίζω να χειρίζομαι άριστα την προηγμένη τεχνολογία, είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου πως ξέρω και μπορώ ακόμη να «πιάσω μια πέτρα και να της βγάλω το ζουμί» που λεγαν και οι παππούδες μας .
Ξέρω να δουλεύω και όχι να σας δουλεύω!

«Η «Περιφερειακή Σύνθεση» είναι μια παράταξη πολυσυλλεκτική, χωρίς συγκεκριμένο κομματικό χρώμα, χωρίς εξάρτηση και στήριξη από κάποιο πολιτικό κόμμα, χωρίς σχέση με βουλευτές και κόμματα»

– Γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση»;
– Η «Περιφερειακή Σύνθεση» είναι μια ομάδα ανθρώπων, επιτυχημένων ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο.
Είναι μια παράταξη πολυσυλλεκτική, χωρίς συγκεκριμένο κομματικό χρώμα, χωρίς εξάρτηση και στήριξη από κάποιο πολιτικό κόμμα, χωρίς σχέση με βουλευτές και κόμματα.
Μια παράταξη προσηλωμένη σε ξεκάθαρους στόχους και στις ανάγκες της κοινωνίας μας με ένα πρόγραμμα ρεαλιστικά σχεδιασμένο και εφικτά υλοποιήσιμο, κάτι που εγγυάται η εργατικότητα η εμπειρία και η μέχρι σήμερα πορεία του επικεφαλής μας, του Χριστόδουλου Τοψίδη
Ζητούμε λοιπόν από τους Συμπολίτες μας, στις επερχόμενες εκλογές, να γυρίσουν σελίδα και να μας εμπιστευθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 − 6 =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας