10.9 C
Drama
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕφημερίδαΣυνεντεύξηΚωνσταντίνος Ζαχαριάδης

Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης

«Ο Χριστόδουλος Μαμσάκος έχει αποδείξει ότι είναι ένας Δήμαρχος των έργων και των πράξεων»

Απόφοιτος Πληροφορικής – Ιδιωτικός Υπάλληλος
π. Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Δράμας Νέας Δημοκρατίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας «Ενώνουμε τη Δράμα»

Ο Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος πληροφορικής και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας. Κατάγεται από τον Καλό Αγρό και είναι παντρεμένος με την Αλεξίου Χρύσα και έχουν ένα γιο, τον Ζαχαριάδη Παναγιώτη.
Έχει ζήσει, δραστηριοποιηθεί και έχει εργαστεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί με την οικογένεια του στην πόλη της Δράμας.
Υπήρξε εθελοντής στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Δράμας της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κατά την περίοδο 2010-2016.
Το 2015 μετανάστευσε στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην πόλη του Λονδίνου στην Αγγλία, όπου εργάστηκε ως Food and Beverage Supervisor, σε διάφορα ξενοδοχεία του κεντρικού Λονδίνου. Το 2021 επέστρεψε στη Δράμα όπου εργάζεται και διαμένει μέχρι σήμερα.

Η Δράμα χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία, και αυτά μπορούν να διασφαλιστούν με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο και την παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα”».

– κ. Ζαχαριάδη, είμαστε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Τι σας ώθησε να είστε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;
– Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 για το δήμο Δράμας για πολλούς λόγους. Πρώτον, αισθάνομαι ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης για την πόλη μας και τους υπέροχους ανθρώπους της. Θέλω να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Επιπλέον, πιστεύω σθεναρά σε συγκεκριμένες κινήσεις που θεωρώ ότι μπορούν να οδηγήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη, ευημερία και βιωσιμότητα στο δήμο μας. Έχω επίσης εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών, τουριστικής ανάπτυξης και των σύγχρονων τεχνολογιών, πράγμα που μου δίνει την πεποίθηση ότι μπορώ να συνεισφέρω στη ενίσχυση διακυβέρνησης της περιοχής μας. Τέλος, η επιθυμία μου να δω αλλαγές και να επιλύσω προβλήματα στο δήμο μας με έκανε να αποφασίσω να είμαι υποψήφιος. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και συνεργασία με τους πολίτες, τους φορείς και όλους τους εμπλεκόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

– Γιατί με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο και την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα»;
– Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα που αποδέχθηκα την πρόταση του αξιότιμου Δημάρχου μας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, να κατέβω ως υποψήφιος για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα|» στο Δήμο Δράμας. Ο κ. Μαμσάκος έχει αποδείξει με την πολύχρονη και πολύτιμη παρουσία του, ότι είναι ένας Δήμαρχος των έργων και των πράξεων. Με σημαντικά έργα όπως η Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη στην οδό 19ης Μαΐου, το νέο Κολυμβητήριο χορηγίας Raycap S.A., ο Παιδικός Σταθμός στη Χελμού, και πολλά άλλα, έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην πόλη μας. Είμαι πεπεισμένος ότι η παράταξή μας έχει την όρεξη, τις ιδέες και τη δυναμική να συνεχίσει να υλοποιεί σημαντικά έργα για όλο το Δήμο. Είναι οι νέες προτάσεις και η ανεξάντλητη ενέργεια που μας καθοδηγούν. Τονίζω επίσης την ανθρωπιά, τη σεμνότητα και το ήθος του κ. Μαμσάκου, που με παρακίνησαν να πάρω αυτήν την απόφαση. Είμαι αποφασισμένος να συνεργαστώ με αυτήν τη σπουδαία ομάδα και να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία της πόλης και των χωριών μας.

«Θέλω να συμβάλω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας»

– Ποιοι οι στόχοι και οι προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία;
– Κατά την επόμενη πενταετία, έχουμε μπροστά μας μια σειρά από σημαντικούς στόχους και προτεραιότητες ως δημοτική αρχή και παράταξη. Συγκεκριμένα, πρόκειται να συνεχίσουμε την υλοποίηση του νέου Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ2), το οποίο θα ενισχύσει και θα αναβαθμίσει το κέντρο της πόλης μας. Αυτό περιλαμβάνει την ανακαίνιση του Δημοτικού Κήπου, της Πλατείας Ελευθερίας και της οδού Εθνικής Αμύνης μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Ένα άλλο σημαντικό έργο είναι η δημιουργία του Διεθνούς Οπτικοακουστικού Κέντρου στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη. Αυτό το έργο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και θα μετατρέψει τη Δράμα σε ευρωπαϊκό κέντρο για το θέαμα και τον πολιτισμό. Επιπλέον, στις σημαντικές προτεραιότητες μας είναι η ολοκλήρωση των έργων των κερκίδων και του Προπονητηρίου του Δημοτικού Σταδίου, η ανάπλαση του Περιφερειακού Κορυλόβου, η ολοκλήρωση του Κολυμβητηρίου, του Παιδικού Σταθμού στη Χελμού, και πολλών άλλων σημαντικών έργων που θα συμβάλουν στη βελτίωση της πόλης. Επίσης, ειδική μέριμνα δίνεται και θα δοθεί σε κάθε γειτονιά και τοπική κοινότητα ανάλογα τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της κάθε περιοχής και των κατοίκων της.

«Η παράταξή μας έχει την όρεξη, τις ιδέες και τη δυναμική να συνεχίσει να υλοποιεί σημαντικά έργα για όλο το Δήμο»

– Ποιο το μήνυμά σας για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου;
– Οι προσεχείς εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι κρίσιμες για το μέλλον του τόπου μας. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση καθορίζει την πορεία που θα ακολουθήσει η πόλη και τα χωριά μας. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το έργο και το όραμα της τρέχουσας δημοτικής αρχής, χωρίς να ρισκάρουμε άστοχες και πειραματικές επιλογές. Η Δράμα χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία, και αυτά μπορούν να διασφαλιστούν με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο και την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα». Σε προσωπικό επίπεδο, ζητώ την υποστήριξή σας με σεβασμό και ανυπομονησία να συνεισφέρω στην καθημερινή προσπάθεια για τον καλύτερο Δήμο που όλοι επιθυμούμε. Έχω όλη την καλή διάθεση και τις δυνάμεις, για προσφορά και το μεράκι για την πόλη που αγαπώ και επέλεξα να ζήσω, εγώ και η οικογένειά μου. Διαθέτω τη χαρά και τη δέσμευση για να υλοποιήσουμε όλα αυτά μαζί. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά με επιτυχία.

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για αυτήν την εποικοδομητική συζήτηση. Εύχομαι ο εκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ειρηνικό τρόπο, χωρίς πολιτικές ακρότητες και σκοπιμότητες. Πιστεύω ακράδαντα στο αποτέλεσμα και στη θετική πορεία της πόλης μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με συνέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, ενώνοντας τη Δράμα για το κοινό όφελος και το καλό όλων μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

τρία × τέσσερα =

- Διαφήμιση -

Δημοφιλή Εβδομάδας